To ja też pochwalę się swoim konikiem. Zdjęcie wykonane zwykłą cyfrówką, więc nawet do pięt nie dorasta tym wykonanym przez lesioc. Ale co tam, po prostu wstawiam do kolekcji kolejny gatunek konika
Koników ciąg dalszy... mozna powiedzieć, że w ten weekend to same w kadr wchodziły
Zapraszam: spis treściogród "Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić,
aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali." Don McCullin
No i proszę nawet nie przypuszczałem że takie zdolne tu towarzystwo.
Swoich fot nawet nie mam co pokazywać. No chyba że w moim ogródku - tam przynajmniej porównania nie ma...
Zapraszam: spis treściogród "Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić,
Przymrozki ostatniej nocy (u mnie w Gliwicach -7 stopni mrozu) zapewne ostatecznie zamknęły sezon makrofotgrafii
Na zakończenie moje ulubione z tego roku - skakun, pajączek o długości około 5-6mm "przyłapany" na liściu żurawki.