Miałam niesamowitą przyjemność pospacerowac po Twoim ogrodzie....jest bardzo przytulny i jednocześnie troszkę taki tajemniczy....Piękny domek, oryginalny stoliczek, bajeczne rabaty a ostatni obraz jaki mi utkwił w pamięci to cudne piwonie w towarzystwie trzykrotki! Pięknie!
Dala - mój piękny ogród cz.3
-
cilla77
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2006, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Dalu!:D
Miałam niesamowitą przyjemność pospacerowac po Twoim ogrodzie....jest bardzo przytulny i jednocześnie troszkę taki tajemniczy....Piękny domek, oryginalny stoliczek, bajeczne rabaty a ostatni obraz jaki mi utkwił w pamięci to cudne piwonie w towarzystwie trzykrotki! Pięknie!
Kasia
Ogród Cilli
Ogród Cilli
- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Przepiękne są te kompozycje kwiatowe w skrzynkach, koszach ( mam sentyment do wikliny) i amplach - fuksje wyglądają w nich bajecznie! Jednak ja i tak najchętniej oglądam Twoje zdjęcia większych fragmentów ogrodu, takie"panoramki". Z przyjemnością podpatruję dom zatopiony w zieleni i kwiatach , oraz aranżacje poszczególnych zakątków. Podziwiam Twój zmysł estetyczny pomysłowość. Po prostu lubię tu zaglądać 
-
x-d-a
Grzesiu,
serdeczne dzięki za namiary na poetycki wątek Isi. Piękna, prosta, wzruszająca poezja.
Kasiu,
dziękuję za wizytę w moim ogrodzie i miłe słowa. Zapraszam częściej
Ewelinko,
bardzo mi miło Ciebie gościć w moim ogrodzie. Bardzo się cieszę, że Ci się u mnie podoba, tym bardziej, że Twój ogród jest dla mnie niedoścignionym wzorem. Często u Ciebie bywam i podziwiam.
Dzisiaj, przy święcie pokażę Wam moją różę - na razie jedyną, która jest w pełni kwitnienia.

serdeczne dzięki za namiary na poetycki wątek Isi. Piękna, prosta, wzruszająca poezja.
Kasiu,
dziękuję za wizytę w moim ogrodzie i miłe słowa. Zapraszam częściej
Ewelinko,
bardzo mi miło Ciebie gościć w moim ogrodzie. Bardzo się cieszę, że Ci się u mnie podoba, tym bardziej, że Twój ogród jest dla mnie niedoścignionym wzorem. Często u Ciebie bywam i podziwiam.
Dzisiaj, przy święcie pokażę Wam moją różę - na razie jedyną, która jest w pełni kwitnienia.

- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
No nieźle...czyli stałyśmy się dla siebie nawzajem " niedoścignionymi wzorami"dala pisze: Ewelinko,
bardzo mi miło Ciebie gościć w moim ogrodzie. Bardzo się cieszę, że Ci się u mnie podoba, tym bardziej, że Twój ogród jest dla mnie niedoścignionym wzorem. Często u Ciebie bywam i podziwiam.![]()
A ta róża , którą pokazałaś - jaka to odmiana? To chyba parkowa jakaś? Pytam , bo znowu " napadło mnie" na róże. A Twoja kwitnie oszałamiająco!
-
x-d-a
Ewelinko, widocznie mamy po prostu podobne gusty...
A róża jest NN, rośnie w moim ogrodzie od zawsze, a o tym,że jest bardzo stara świadczy grubość jej pędów. Co roku ją odmładzam wycinając najstarsze, pieszczę i dokarmiam, a ona odwdzięcza się mi niezawodnym i bujnym kwitnieniem, co ważne - dwukrotnym.A że rośnie tuż przy wyjściu z domu do ogrodu, mam piękny widok. Pachnie bardzo delikatnie.
Proszę o jej identyfikację nasze niezawodne specjalistki od róż.
A róża jest NN, rośnie w moim ogrodzie od zawsze, a o tym,że jest bardzo stara świadczy grubość jej pędów. Co roku ją odmładzam wycinając najstarsze, pieszczę i dokarmiam, a ona odwdzięcza się mi niezawodnym i bujnym kwitnieniem, co ważne - dwukrotnym.A że rośnie tuż przy wyjściu z domu do ogrodu, mam piękny widok. Pachnie bardzo delikatnie.
Proszę o jej identyfikację nasze niezawodne specjalistki od róż.
Ogromnie ...różyścieAszka pisze:Dalu,wygląda "świątecznie".Ładna bardzo![]()
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
-
x-d-a
Aszko, Agnieszko, Ewo, Geniu,
dzięki za wizytę i pochwałę dla mojej róży NN.
Powolutku zaczynają się otwierać pozostałe róże, ale ze względu na pogodę proces ten następuje bardzo wolno.
W oczekiwaniu na festiwal kwitnienia róż, kilka innych roślinek z mojego czerwcowego ogrodu.

Jaśminowiec pełny

Ostróżka-mutant; jest w stosunku do pozostałych olbrzymia!
dzięki za wizytę i pochwałę dla mojej róży NN.
Powolutku zaczynają się otwierać pozostałe róże, ale ze względu na pogodę proces ten następuje bardzo wolno.
W oczekiwaniu na festiwal kwitnienia róż, kilka innych roślinek z mojego czerwcowego ogrodu.

Jaśminowiec pełny

Ostróżka-mutant; jest w stosunku do pozostałych olbrzymia!
-
x-d-a