Grazka_j mój ogród. cz.1
Witajcie Kochane U mnie również -14 mrozu. Słońce jednak świeci od rana.
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
grazka_j - moje wątki
-
magnolia15
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 sty 2009, o 14:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- pestka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 gru 2008, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Grazko
bardzo podoba mi się widok na jeżoro
latem na pewno jest cudownie
cieszy mnie to ze zajrzałas do mnie
pozdrowionka
bardzo podoba mi się widok na jeżoro
latem na pewno jest cudownie
cieszy mnie to ze zajrzałas do mnie
pozdrowionka
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
Witajcie, cieszę się że zaglądacie do mnie. Miło mi się rozmawia z Wami. 
Halinko nie ma sprawy. Chyba przesadziłam, bo teraz mam 2 programy i już sama nie wiem z którego korzystac? Oczywiście pochłaniacz czasu!!! Mój M już mi podgaduje. Muszę trochę odpuścic. Teraz fotki nasion:

Halinko nie ma sprawy. Chyba przesadziłam, bo teraz mam 2 programy i już sama nie wiem z którego korzystac? Oczywiście pochłaniacz czasu!!! Mój M już mi podgaduje. Muszę trochę odpuścic. Teraz fotki nasion:

grazka_j - moje wątki
c.d.

`
Chyba przesadziłam, ale jak już wcześniej pisałam niektóre mam z ubiegłego roku. zobaczymy co urośnie? Na ostatnim zdjęciu Trawa i powojnik tangucki.

`Chyba przesadziłam, ale jak już wcześniej pisałam niektóre mam z ubiegłego roku. zobaczymy co urośnie? Na ostatnim zdjęciu Trawa i powojnik tangucki.
grazka_j - moje wątki
pestka witam Ciebie i zapraszam zaglądaj do mnie.
grazka_j - moje wątki
Moniko witam Cię w niedzielny poranek U mnie pochmurny niestety. Zanosi się na jakieś opady.
Nasiona będę siała na drugiej działce, w miejsca między świerkami-chyba? Zarasta mi tam chwastami, to pomyślałam, że niech coś pożytecznego rośnie. Zobaczymy. Lawendy nie uprawiałam z nasion. Wczoraj wysiałam je , zobaczymy czy wykiełkują?
Pozdrawiam i miłego dnia życzę.Grażyna
Nasiona będę siała na drugiej działce, w miejsca między świerkami-chyba? Zarasta mi tam chwastami, to pomyślałam, że niech coś pożytecznego rośnie. Zobaczymy. Lawendy nie uprawiałam z nasion. Wczoraj wysiałam je , zobaczymy czy wykiełkują?
Pozdrawiam i miłego dnia życzę.Grażyna
grazka_j - moje wątki