Moje roślinki - weiner
hmmm no nie wygląda imponującoweiner pisze:zdjęcie mojego ogolonego fikusana razie cisza ale dopiero niecały tydzień przystrzyżony, stoi sobie na wschodnim oknie, zobaczymy co dalej ;)
.
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
wiem chociaż w sumie tak sobie myślałem że co szkodzi przecież i tak gorzej już być nie może :P
Przemo mi tak go naznaczył :P

listek już siedzi - nałożyłem na doniczkę folię a wodę będę wlewał przez podstawkę ;)
patrzcie co znalazłem myśle że może się przydać niektórym ;)

ja swoje kalanchoe posadziłem jednak tak jak fiołka . . . . mam za mało miejsca w mojej doniczce a jestem lewniwy i nie chcę iść mi się do piwnicy :P jak mi się to nie ukorzeni to najwyżej spróbuję drugi raz w ten sposób co poelcają
Przemo mi tak go naznaczył :P

listek już siedzi - nałożyłem na doniczkę folię a wodę będę wlewał przez podstawkę ;)
patrzcie co znalazłem myśle że może się przydać niektórym ;)

ja swoje kalanchoe posadziłem jednak tak jak fiołka . . . . mam za mało miejsca w mojej doniczce a jestem lewniwy i nie chcę iść mi się do piwnicy :P jak mi się to nie ukorzeni to najwyżej spróbuję drugi raz w ten sposób co poelcają
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Proponuję zacząć od stronki, wyszukanej przez Basię - jest tutaj. A tak swoją drogą - wspaniały okaz... Ile on ma lat?weiner pisze:mógłby mi ktoś powiedzieć co to takiego:>?