Mój piękny ogród - anulka 2008 r.
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ANIU przepiękny ogród . Jestem zachwycona . Dołączam się do pytania co na zdjęciu nr 1 i jeszcze nr 7, 8 ,9 . Tych kwiatów nie znam , a są ciekawe . 
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ulina

- Od: 15 mar 2007, o 20:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cudowna kolekcja wiosennych kwiatów, wszystkie piękne.
Szkoda tych zjedzonych tulipanów...myślę, że były to nornice.
U mnie grasowały wśród krokusów.
W ubiegłym roku miałam takie:
a w tym roku miałam to samo co Ty z tulipanami, wszystkie zjedzone
Anulko, a ja zapytam o różową roślinkę pod powojnikami, co to jest?
Szkoda tych zjedzonych tulipanów...myślę, że były to nornice.
U mnie grasowały wśród krokusów.
W ubiegłym roku miałam takie:
a w tym roku miałam to samo co Ty z tulipanami, wszystkie zjedzone Anulko, a ja zapytam o różową roślinkę pod powojnikami, co to jest?
Pozdrawiam, Halina
- ewkapaw

Aniu szałwia jest już Twoja , a za M dziękuję mam swojego i na razie wystarczy . Musimy się zdzwonić i umówić .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- Karo
- -Administrator Forum-.

- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Anulko - przepięknie jest u Ciebie na działce...
Dziewczyno jak Ty to robisz,że obrabiasz jednocześnie dwa ogrody i wszędzie jest tak zadbane ,wypielone i wszystko zrobione na czas?
Tym bardziej jest to godne podziwu,że działka nie jest przy domu,trzeba jechać na nią...
Anulko jesteś doskonale zorganizowaną osobą - jedyny wniosek ...
Potwory, które zjadają Ci cebule kwiatów są okropne ,bardzo mi przykro...
Nie wiem co to ,nie mam ich chyba u siebie na szczęście ale nasuwa mi sie pytani czy to właśnie uprawa roślin cebulowych nie przyciąga ich do ogrodów?
Nie miałam nigdy żadnych roslin cebulowych poza kilkoma tulipanami ,nie miałam więc potworów,teraz wprowadzam coraz częściej cebule do ogrodu i to różne czy czasem nie ściągne sobie takiego potwora do ogródka?Nie chciałabym bardzo....
Anulko pozdrawiam serdecznie K.
Dziewczyno jak Ty to robisz,że obrabiasz jednocześnie dwa ogrody i wszędzie jest tak zadbane ,wypielone i wszystko zrobione na czas?
Tym bardziej jest to godne podziwu,że działka nie jest przy domu,trzeba jechać na nią...
Anulko jesteś doskonale zorganizowaną osobą - jedyny wniosek ...
Potwory, które zjadają Ci cebule kwiatów są okropne ,bardzo mi przykro...
Nie wiem co to ,nie mam ich chyba u siebie na szczęście ale nasuwa mi sie pytani czy to właśnie uprawa roślin cebulowych nie przyciąga ich do ogrodów?
Nie miałam nigdy żadnych roslin cebulowych poza kilkoma tulipanami ,nie miałam więc potworów,teraz wprowadzam coraz częściej cebule do ogrodu i to różne czy czasem nie ściągne sobie takiego potwora do ogródka?Nie chciałabym bardzo....
Anulko pozdrawiam serdecznie K.
- anulka
- Przyjaciel Forum

- Od: 23 mar 2007, o 21:26
Krysiu sama wiesz ile pracy kosztuje utrzymanie ogrodu .Ja pod tym względem jestem niereformowalna.Zamiast odpoczywac ,jak jadę na działkę to tyram az mi pot kapie z czoła.Wyobraż sobie ,ze nawet nie mam czasu pójśc nad morze!!!Obiecuję sobie ,ze nie będę nic robić ,jak znowu pojadę ,ale to tylko puste słowa.Ciągle cos przesadzam,dokupuję ,rozdaję i tak w kółko.Odpoczywam dopiero wtedy ,jak jest pełnia kwitnienia prawie wszystkich kwiatów.Chwastów nie widac i wszystkie rosliny są na swoim miejscu.Lubię wtedy patrzec na swoje wypociny.Wstaję rano i z kawką robię przegląd moich kwiatków.Teraz mam jeszcze rybki
Krysiu zima dla mnie jest tak przykra i długa,że staram się na maksa wykorzystac lato.To nic ,że bolą stawy a kręgosłup pęka.Biorę p/bólową i dalej do roboty.To pewien rodzaj terapii.Myslę ,że wielu forumowiczów z niej korzysta
Krysiu zima dla mnie jest tak przykra i długa,że staram się na maksa wykorzystac lato.To nic ,że bolą stawy a kręgosłup pęka.Biorę p/bólową i dalej do roboty.To pewien rodzaj terapii.Myslę ,że wielu forumowiczów z niej korzysta
- Babopielka

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- ewkapaw

Aniu okazuje się że umiem liczyć tylko do 10 . Chciałam się zapytać o zdjęcie nr 11 , 9 to clematis - znam , a Ty masz piękny kolor . 
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków