Nalewka dopiero przeczytałam Twoje przygody, nie ukrywam , że liczyłam na sagę rodu Prota
W.o...Psach 4cz. (2007.10 - 2008.05)
- mora1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 mar 2006, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Piękny jest. Dopiero tu zajrzałam. Sama też mam z serii bojących i też wersja łóżkowa
Wstawiaj foty . Nie ma problemów ze skórą typu alergia? Kiedyś nawet sama myślałam nad DA, ale ja to o wielu rasach cały czas myślę
Nalewka dopiero przeczytałam Twoje przygody, nie ukrywam , że liczyłam na sagę rodu Prota
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
moja skarpa
- bartelsz
- 200p

- Od: 11 cze 2007, o 13:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Niestety sesja łóżkowa chwilowo zablokowana mój komputer w serwisie
korzystam z zastępczego. Przy właściwym karmieniu psiak nie choruje.
Karmię go puriną lamb&rice najtańsza. Niestety niezbyt dobrze trawi pedeegre lub chapi.
Druga sprawa dość częsta u kłapouchych skłonność do krwawienia końcówki ucha. Po zastosowaniu kuracji 3-4 dniowej antybiotykowej problem znika .
Jest to mój trzeci pies po kundelku i bokserze którego miałem 11 lat. Według mnie to najciekawszy charakter. Dobrze ułożony jest pozbawiony agresji całkowicie nieufny w stosunku do obcych nie podejdzie na zawołanie. Pierwszy nie atakuje. Przebiegły jak lis, gwarantowane, że w łóżku będzie przed właścicielem przy jedzeniu też. Z daleka wiadomo kiedy broi, sam spuszcza głowę profilaktycznie. Według mnie psy ze wspaniałym charakterem. Niestety mniej obronny od boksera (broni dopiero w sytuacji patowej) w żartach bierze stronę wygrywającego. Nie hałasuje

Pozdrawiam
Bartek
korzystam z zastępczego. Przy właściwym karmieniu psiak nie choruje.
Karmię go puriną lamb&rice najtańsza. Niestety niezbyt dobrze trawi pedeegre lub chapi.
Druga sprawa dość częsta u kłapouchych skłonność do krwawienia końcówki ucha. Po zastosowaniu kuracji 3-4 dniowej antybiotykowej problem znika .
Jest to mój trzeci pies po kundelku i bokserze którego miałem 11 lat. Według mnie to najciekawszy charakter. Dobrze ułożony jest pozbawiony agresji całkowicie nieufny w stosunku do obcych nie podejdzie na zawołanie. Pierwszy nie atakuje. Przebiegły jak lis, gwarantowane, że w łóżku będzie przed właścicielem przy jedzeniu też. Z daleka wiadomo kiedy broi, sam spuszcza głowę profilaktycznie. Według mnie psy ze wspaniałym charakterem. Niestety mniej obronny od boksera (broni dopiero w sytuacji patowej) w żartach bierze stronę wygrywającego. Nie hałasuje

Pozdrawiam
Bartek
- mora1

- Kontakt:
Śliczny Twój psiak. nie dziwi mnie, że nie trawi pedeegre lub chapi bo to syf totalny nieładnie mówiąc. Purina dog chow też nie jest ciekawa typowa zbożówka, w tej cenie wolę brit albo arjona, ale każdy psiak lubi coś innego najważniejsze, że mu to służy. O tą alergię to tak z ciekawości pytam , dobrze że nie ma problemów
. Cudownie wygląda w ogrodzie
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
moja skarpa
- mora1

- Kontakt:
To spam. Już jakiś czas temu krążyły po sieci. Taka treść :Może ktoś byłby zainteresowany? Goldenki są do oddania za darmo- właściciel nie jest w stanie ich utrzymać, więc w przeciwnym wypadku pójdą do uśpienia. .**** ?Jeśli tak ,to nie ma czym się przejmować.
KaRo
KaRo
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
moja skarpa
-
old_I-s
- mora1

- Kontakt:
Spam to niechciane elektroniczne wiadomości niezgodne z omawianym tematem ale nic Ci nie grozi
. KaRo zadziała błyskawicznie. Ja chyba wkleiłam o jeden numer za duzo, przeoczyłam 
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
moja skarpa
- agrazka
- Przyjaciel Forum

- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
nie wiem co podziwiać psiulę czy szpaler ze świerków, jedno i drugie godne zchwytu 
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
Czy masz na myśli karmę Arion czy Orijen? Arion jest w miarę niedrogi, ale już Orijen kosztuje tyle samo, co Royal Canin karmy weterynaryjne czyli specjalistycznemora1 pisze: Purina dog chow też nie jest ciekawa typowa zbożówka, w tej cenie wolę brit albo arjona, ale każdy psiak lubi coś innego najważniejsze, że mu to służy.
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- agaxkub

- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
To spam. Już jakiś czas temu krążyły po sieci. Taka treść :Może ktoś byłby zainteresowany? Goldenki są do oddania za darmo- właściciel nie jest w stanie ich utrzymać, więc w przeciwnym wypadku pójdą do uśpienia. .**** ?Jeśli tak ,to nie ma czym się przejmować.
dokładnie taka była tereść
przeopraszam nie miałam pojęcia ze coś nie tak