Powojniczek pieknie kwitnie :P ten niby śniezek co popaduje może mu nie zaszkodzi, aby tylko mrozu nie było
Beatko, sumaczek był ładniutki, ale wyłysiał i do sesji zdjęciowej się nie nadaje.Beata T pisze:Moje ulubione zdjęcia leśne co nie coale sumaczka nigdzie nie widzę
Powojniczek pieknie kwitnie :P ten niby śniezek co popaduje może mu nie zaszkodzi, aby tylko mrozu nie było
Alu, słowo "prawie" mogłaś spokojnie pominąć. I o to "jedno na drugim" ciągle kłócę się ze swoim M.Fleur 78 pisze:Nie mogę się nadziwić bogactwem roślin na Twoim skrawku ziemi! Jak Ty to robisz, że masz takie piękne i dorodne te iglaki, mimo, że rosną tak blisko siebie? I że w ogóle wszystko Ci tak pięknie rośnie, mimo, że prawie "jedno na drugim"... A do tego z tego co zrozumialam, nic nie przycinacie... Czy stosujesz nawozy?
Grażynko, mam cztery takie ciemnie powojniki. Niestety kolory na przywieszkach są jakby " podrasowane".kogra pisze:Guciu wspaniałe te zdjęcia parku wzdłuż drogi - bo to już park i tak pięknie ubrany w jesienne barwy. A ten świerk jest przepiękny - ma takie grube igły i tą zaletę że tak wąsko rośnie.
Mam pytanie do Ciebie - masz tyle powojników, czy masz też taki o fioletowym kolorze ? Jeśli tak to czy mogłabyś podać mi jego nazwę ? Poszukuję właśnie takiego o fioletowym kolorze, ale nie znam odmiany i łatwiej by mi było taki znależć, gdybym ją znała .
Prawda, prawda, zapraszam serdecznie.Bolesław Śron pisze:Ciągle nie mogę uwierzyć że to jest możliwe,taki ogród na osiedlu.jeśli to cała prawda to zasługuje na publikację nie tylko na forum.
Pozdrawiam!To powinien być Nobel forum !
![]()
![]()
![]()
Bolek