Mój kochany ogród...
- Katarynka
- 500p

- Od: 1 kwie 2009, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Niestety ta pogoda mnie dobija...zresztą chyba wszystkich. W ogrodzie mokro, błocisko straszne, prawie nic nie da się zrobić. Posadziłam tylko jednego z moich rh (reszta ciągle w doniczkach). Pomiędzy deszczem udało mi się co nieco wyplewić na rabacie przed domem...
Teraz wygląda tak:

Zdjęcia z daleka, ale porządek jest... jak pogoda się poprawi to porobię kilka zbliżeń
Asiu wpadaj kiedy zechcesz, nie mam wielu gości, ale Ci którzy mnie odwiedzają są zawsze bardzo mile widziani (
Gohna! Poczęstuj się truskaweczkami, to już końcówka na ten sezon!
Agnieszko, cieszę się, że udało Ci się z tym fundamencikiem, u nas niestety leje i leje...
Katarzyna, zapraszam
- Katarynka
- 500p

Tu zaczątek nowej rabaty iglakowo-bylinowej... ale jeszcze nie mam do końca pomysłu...

Widok z pięterka na sad i poletko uprawne:

No i owocobranie
, czeresienki z działeczki moich rodziców i porzeczki z mojej...

A to już posadzony pomiędzy ulewami rh:

Widok z pięterka na sad i poletko uprawne:

No i owocobranie

A to już posadzony pomiędzy ulewami rh:

Katarzyna, zapraszam
- Katarynka
- 500p

Katarzyna, zapraszam
Cześć Kasieńko
Wpadłam dzisiaj w odwiedziny i nie wiem jak to się stało, że nie zajrzałam tu wcześniej
Rośliny masz przepiękne, bujne i obsypane pieknym kwieciem. Floksy przecudnej urody - one zawsze kojarzyły mi się z dzieciństwem, szkoda, że nie mam ich w swoim ogrodzie
Jeśli dobrze widziałam - to wpraszam się na brzoskiwnie :P
Wpadłam dzisiaj w odwiedziny i nie wiem jak to się stało, że nie zajrzałam tu wcześniej
Rośliny masz przepiękne, bujne i obsypane pieknym kwieciem. Floksy przecudnej urody - one zawsze kojarzyły mi się z dzieciństwem, szkoda, że nie mam ich w swoim ogrodzie
Jeśli dobrze widziałam - to wpraszam się na brzoskiwnie :P
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród