Pamiętam, że obiecałam, ale tyle różnych roślin od forumków
dostałaś, że nie wiem czy i mięty nie dostałaś.
U mnie na działce też urzędują te wstrętne nornice.

ale liczę, że nie będzie nornic.
 ale liczę, że nie będzie nornic.Wzruszyłam się...ada.kj pisze:Aguniu. Wreszcie się pokazałaś. Pokazałaś się i wreszcie z Twoim dawnym humorkiem. Brakowało nam Ciebie. Mam nadzieję, że na dłużej zagościsz a nie pojawisz się i znów znikniesz. A nornice wszędzie buszują. Ostatnio ich wszystkie dziury pozatykałam ząbkami czosnku. Jest jak by mniej. Zobaczymy co będzie dalej. Mam przygotowane dalsze czosnki. Wszędzie będzie czosnek

ale liczę, że nie będzie nornic.
 Bardzo dziękuję
 Bardzo dziękuję  

Tak...5, 6, 7 lat...a niech rośnie.Grzesik pisze:Urośnie, ale na pierwsze kwitnienie będziesz czekała baaaaaaaaaaaaardzo długo, najlepiej kupić szczepioną, zakwita bardzo szybkorivendel pisze:
Aha, dostałam nasionka glicyniii i wsadziłam do ziemi.
Urośnie coś z tego??

Dziękuję pięknie.tu.ja pisze:No nareszcie mogłam zaspokoić swoją ciekawość. Dobrze sobie radzisz w ogrodzie jak na nowicjuszkę. Nawet warzywniaka Ci się zachciało...No, no - tylko podziwiać!

Nie wyrywaj to się wysieją same.......wszędzie nawet na trawniku.......
 Nie wyrywaj to się wysieją same.......wszędzie nawet na trawniku....... Ale jakoś z nimi żyje, a one ze mną....a co one właściwie żrą?
 Ale jakoś z nimi żyje, a one ze mną....a co one właściwie żrą?  

Hehe...Nie rób sobie jajek z Agi.Grzesiu pisze:Eeeeee tam to może ja też zacznę........
Kto mi coś da....no kto........tylko gdzie ja to wsadzę.....
A poważnie mówiąc....cóż mam Ci wysłać mojego??????
Tzn. z mojej działeczki żebyś to miała bardzie urozmaiconą rivendelowską działeczkę?????
Zrób sobie liste....bo i tak coś Ci wyślę.......

Dobranoc, niebawem pokażę zdjęcia juki...Matko..Pada w oczach.Grzesiu pisze:No to już jest urozmaicenie roślinne......
Migdałka nie mam i jakoś go nie lubię......i nie wiem czemu.....
Aha kiedyś dawno, dawno temu kupiłem i mi padł........i ma uraz psychiczny i nie chcę...
A mówią że on łatwy w uprawie.....
Dobranoc Aguś....bardzo się cieszę......naprawdę