chatte pisze:Moge pomóc tylko w sprawie dziwaczków, bo slazówkę mam jedynie roczną, a tu zdaje się chodzi o bylinę.
Dziwaczki mozna wysiewać do pojemników na parapecie, albo do inspektu czy szklarni. Można też wprost do gruntu, tylko wtedy wschodza później, ale ostatecznie, to chyba na jedno wychodzi. Miałam i tak siane i tak, wszystkie kwitły bujnie mniej więcej w tym samym czasie.
Wystarczy, że w profilu masz zaznaczone powiadomienia, i na chwilkę zajrzysz na forum, nie odwiedzając wszystkich wątków. Te nieodwiedzone sie obrażają, i już więcej Cię nie molestują o zmianachjolami pisze:No tak...goście odwiedzają, a właściciela nie ma![]()
Wszystkim dziękuję za odwiedzinkiA ja w ogóle nie dostawałam powiadomień o wizytach u mnie
Dlaczego tak się dzieje????
[...]
Izatu.ja pisze:Jolu! To kiedy u Was ferie,że córka już wróciła z obozu?
Koszt przesyłki do 0,5kg to 10 zł. Czy to dużo czy mało trudno powiedzieć, wiadomo że im więcej nasion się kupi to wtedy się opłaca, ale jak parę torebek to już nie...tu.ja pisze:Jolu pytałaś o cenę nasion...U mnie jeszcze nigdzie nie ma. W zeszłym roku były chyba w granicach 1,50 -3,00 - zależy co i gdzie. Na pewno w pnos są tańsze,bo to producent. Ciekawe tylko jaki jest koszt przesyłki. Też chcę tam zajrzeć...
A co z Twoim "Działkowcem"? Dostajesz już?