Super,że jest taka wyjątkowa-bo na pewno jest prawda?

......aha ta torebka no to była jej, którą mi na razie pożyczyła na działkę
 ......aha ta torebka no to była jej, którą mi na razie pożyczyła na działkę   

Z żurawkami dopiero zaczynam.Tak naprawdę do niedawna nie zwracałam na nie uwagi.Kupiłam jedną,posadziłam w cienistym zakątku.Chadzając po innych ogrodach no nie da rady .....dokupiłam dwie.Stwierdziłam,że można tworzyć piękne,kolorowe plamy właśnie z żurawek.I te liście,które są niewątpliwą ich ozdobą.
 Z żurawkami dopiero zaczynam.Tak naprawdę do niedawna nie zwracałam na nie uwagi.Kupiłam jedną,posadziłam w cienistym zakątku.Chadzając po innych ogrodach no nie da rady .....dokupiłam dwie.Stwierdziłam,że można tworzyć piękne,kolorowe plamy właśnie z żurawek.I te liście,które są niewątpliwą ich ozdobą. 
  Ale powoli dam radę,nie wszystko od razu....cała kasa idzie w rośliny..
 Ale powoli dam radę,nie wszystko od razu....cała kasa idzie w rośliny.. 

Domek z tarasikiem na górze to coś wspaniałego. Zawsze jest gdzie pokawkować, czy odpocząć. A tarasik zadaszony
 Domek z tarasikiem na górze to coś wspaniałego. Zawsze jest gdzie pokawkować, czy odpocząć. A tarasik zadaszony   

,ale kilka chętnie posadzę...teraz mam ich 5 hihh
 ,ale kilka chętnie posadzę...teraz mam ich 5 hihh
 kolejny raz się witam w tym wątku. Przejrzałam cały, wiesz co nie wiem jak Ty to robisz, żeby schować taki uroczy ogród a w nim róże, dale, lilie, orliki, clematisy, zawilec biały, goździki i inne bylinki, których nawet nie znam.
  kolejny raz się witam w tym wątku. Przejrzałam cały, wiesz co nie wiem jak Ty to robisz, żeby schować taki uroczy ogród a w nim róże, dale, lilie, orliki, clematisy, zawilec biały, goździki i inne bylinki, których nawet nie znam. .
 .