Oglądałam U Ciebie budzącą się po zimie rośłinność. Wyobrażam sobie jak będzie bajecznie kolorowo kiedy wszystko będzie kwitło

Asiu przestań wsawiać te linki bo spłucze się do końcaAska pisze:Zastanawiam się, czy Was jeszcze torturować. Popatrzcie tutaj na lilie. Wsiąkłam. Któregoś dnia spiorę pewną kusicielkę...
No to teraz będę trzymać kciuki żeby pięknie się rozrastały .Szkoda tylko że nie podałeś kolorów jakie poszczególne odmiany mają.Ale jestem upierdliwa co Piotrze?piterek pisze:Hej, co do jeżówek to zamówiłem u Czechów 8 odmian, ponoć już niedługo mają być, z tego co pamiętam to odmiany:
1. 'Arts Pride'
2. 'Doubledecker'
3. 'Double Deligh'
4. 'Harvest Moon'
5. paradoxa
6. 'Rocky Top'
7. 'Sundown'
8. 'White Swan'
Jak się rozrosną to chętnie się wymienię na coś
Witaj Jacku ranniki też włożę w jakąś doniczkę dla Ciebie ,ale jeszcze niech rosną w ziemiJacek P.... pisze:Geniu, krokusy i ranniki cudne![]()
Z mekonopsem się mi nie spieszy, bo mam za dużo chciejstw, a to roślina trudniejsza i nie chciałbym jej bezmyślnie stracić.
Grzesiek mnie ubiegł, bo też Ci chciałem zaproponować jeżówkę purpurową. Mam tylko różową. Jestem ciekawy tych innych jeżówek, bo na razie znam jeszcze tylko białą.
Marcin mnie do mojej kolekcji potrzeba tej pełnej białej ,ale po 3 lilie nie będę robić zamówieniaMutari pisze:Asiu przestań wsawiać te linki bo spłucze się do końcaAska pisze:Zastanawiam się, czy Was jeszcze torturować. Popatrzcie tutaj na lilie. Wsiąkłam. Któregoś dnia spiorę pewną kusicielkę...
. Lilie cudowne, kopara mi opadła po samą podłogę
Hehe internet najlepszym szukaczem zdjęć! :Pe-genia pisze:
No to teraz będę trzymać kciuki żeby pięknie się rozrastały .Szkoda tylko że nie podałeś kolorów jakie poszczególne odmiany mają.Ale jestem upierdliwa co Piotrze?
Genia
Hehe, oj tak - żebyś wiedziała!e-genia pisze:Piotrze przez te jeżówki spać nie będę będą mi się śnić po nocy.
Genia