Zupełnie nie wiedziałam jak sobie poradzę, wybawiłaś mnie

tara pisze:Aga - drobna sprawa, dostałam od M ostrzeżenie : tylko się nie waż sobie wsadzić

myślałam że wpadniesz pojedziesz wsadzisz i wrócicie razem.
 myślałam że wpadniesz pojedziesz wsadzisz i wrócicie razem.

ale dyplomatycznie dziecko powiedziało no tak kiedyś rodzice będą tu pracować a jak nie będą chcieli to co? to sprzedadzą - o nie, ja na to nie pozwolę
 ale dyplomatycznie dziecko powiedziało no tak kiedyś rodzice będą tu pracować a jak nie będą chcieli to co? to sprzedadzą - o nie, ja na to nie pozwolę 

).
 ).  . Mam nastoletniego syna, który nawet nie chce jeździć z nami na działkę
 . Mam nastoletniego syna, który nawet nie chce jeździć z nami na działkę   a w zamyśle ona jest właśnie dla niego
  a w zamyśle ona jest właśnie dla niego   . A może też trafi mi się taka wnusia, która nie będzie chciała oddać babcinych krzaczorów obcym?
 . A może też trafi mi się taka wnusia, która nie będzie chciała oddać babcinych krzaczorów obcym?   .
 . ale to za mały krzak i szkoda go dzielić poczekaj aż urośnie.Piękny alfabet różany pokazałaś. Ja na razie robię fotki ale na obrabianie brak mi czasu, coś tam wklejam ale to nic w porównaniu z tym co kwitnie.
  ale to za mały krzak i szkoda go dzielić poczekaj aż urośnie.Piękny alfabet różany pokazałaś. Ja na razie robię fotki ale na obrabianie brak mi czasu, coś tam wklejam ale to nic w porównaniu z tym co kwitnie. Flamingo ma się u Ciebie o całe niebo lepiej.
 Flamingo ma się u Ciebie o całe niebo lepiej.
 Znalazłam u siebie w katalogu jedną zróż zdaje sięże szukałaś  niej imienia. Mam nadzieję, że niczego nie pokreciłam. Zobacz, wysyłam na pw.
 Znalazłam u siebie w katalogu jedną zróż zdaje sięże szukałaś  niej imienia. Mam nadzieję, że niczego nie pokreciłam. Zobacz, wysyłam na pw.

.Fotki robione wnusiową reką zaraz widać
 .Fotki robione wnusiową reką zaraz widać   Co ma robić biedny Reksio jak tylko sie bawić .Hokus Pokus jakoś nie ma tych żółtych mazów to mnie zastanawia ,ale w tym roku róże zachowują sie inaczej.  Masz mnóstwo okazów ,ale Gloryjkowy okaz najładnieszy
 Co ma robić biedny Reksio jak tylko sie bawić .Hokus Pokus jakoś nie ma tych żółtych mazów to mnie zastanawia ,ale w tym roku róże zachowują sie inaczej.  Masz mnóstwo okazów ,ale Gloryjkowy okaz najładnieszy  
   U mnie teraz właśnie grzmi i błyska, a deszczu jak na lekarstwo
 U mnie teraz właśnie grzmi i błyska, a deszczu jak na lekarstwo