Sylwek, za ciemiernik będę bardzo wdzięczna, bardzo ładnie się prezentuje, podoba mi się o dziwo, pomimo mojej mniejszej sympatii do różowych. Bo to jest taki ładny odcień

A ta druga roślina to po naszemu Krasnokwiat Katarzyny, znalazłam sobie. Fajna, bo tak czosnkowo wygląda, super!
Muszę się starać o ten mój ogród, żeby wszystko rosło i się szybko odwdzięczyć jakimiś sadzonkami!
Arletko, jak się masz, jak zdrówko i czy już wstajesz? A Sylwek to mnie tak jakby namówił na założenie własnego wątku, to teraz się przyczynia, żebym miała o czym pisać! Przecież widziałaś moje roślinki i wiesz, że bez zdjęć makro to by tu sam druk było widać!
Agnieszko, nie widziałam Twojej Pygmea chyba...

A może u siebie wklejałaś i jeszcze nie dotarłam? Jak zdążę, to się spróbuję dokopać do niej, albo może chciałoby Ci się wkleić jeszcze u mnie? Niedługo będę zamawiać iglaczek na wrzosowisko z przodu, jeszcze jakiś niebieski by się tam przydał i waham się między
Pygmea a
Draijer's Dwarf. Dwa się nie zmieszczą, tym bardziej, że myślę jeszcze o świerku
Push. A napisz mi, jakie
Pygmea ma szyszki?
Hm, zaraz wybiorę się do Ciebie poszukać kotów!
Danusia, nie ma problemu. A ten temat też mnie interesuje. Kupiłam sobie po raz pierwszy trochę nasion, będę robić rozsadę... (o rany, ja się biorę za takie rzeczy,
świat się wali)