och jak ja uwielbiam fiołki!! zwłaszcza te dzikie pojawiające się ni stąd ni zowąd w moim balkonowym ogródku od wczoraj zagościł niecierpek i jak na razie to jedyna kwitnąca roślinka u mnie. Czekam na rozwój dali karłowej, macierzanki, lewkonii ubiorka, pelargonii i kilku innych roślinek. Chciałabym stworzyć sobie mały ogródek i naprawdę szczerze zazdroszczę tego małego kawałku raju
Wpadłam tylko na chwilkę, bo zaraz lulku idę, bo jutro o 5.00 pobudka Służba nie drużba
Na zielsko nie patrzę, bo mam takie samo swoje
Ale na fiołeczki chętnie popatrzę, bo takowych nie posiadam
Iryski u mnie strajk zrobiły i nie rosną, więc oczęta swe napajam Twoimi
Tulipanki LITTLE PRINCES są bosssskie
tak się zapatrzyłam na te ogrodowe piękności ,że dziś w szkółce nabyłam Stokrotkę afrykańską ależ ona cudnie wygląda !! od razu weselej się na balkonie zrobiło !:)
co do chwaściorów to jest to niestety nieodłączny element ogrodu, ale jak się wyplewi całą rabatę to od razu widać efekty pracy
Jolu ta pierwsza to najpopularniejsza wszyscy ją mają, ale teraz wygląda pięknie.
Celinkomam nadzieję ,że będą zdrowo rosły
Dorotko latam jak kot z pęcherzem , na nic nie mam czasu , właśnie kończę półroczny kurs (dziś zajecia do 17 jutro pewnie też , no może .......15) ,pod koniec maja egzamin i w międzyczasie ...ogród w biegu . Dali posadziłam kilka mam nadzieję, ze skończę w poniedziałek.
Dziewczyny sorry , ale padam na nos ; .Siedze na kompie sprawdzam maile, mam otwarte forum i tak knocę, że hej .Coś poprzednio pisałam o stokrotce afrykańskiej i wysłałam mailem dziewczynom z kursu (całej grupie), to mi odpisały, że to co biorę źle na mnie działa i powinnam zmienić dilera