A czy twoja choroba także ma tak ciężki przebieg?. Moja bardzo ciężki.koniczynka pisze:zeniu to również moja nowa choroba![]()
Fiołki - Fiołka ;)
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tak marze o nim od dawnaLeśny Duch pisze:Aha:) zdjęcie mi się nie powiekszało:) słuchaj.. mam listek cosmos legend II, z tego, co pamiętam, marzysz o tej roślince.. to prawda?;) więc jak się rozrośnie, to..;)
Aniu, Anoli dziękuję Wam bardzo
Zeniu choroba fiołkowa ma bardzo ciężki przebieg
Agii leniwiec bardzo mile mnie zaskoczyl ;)
Kaśka
Fiołki - Fiołka
Fiołki - Fiołka
-
marzena 63

- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Zeniu
to jest tak-jak nie ma to nie ma,ale jak później listki się sypną to nie będziesz wiedziała co z nimi zrobić.
Wtedy pamiętaj o nas
my je zagospodarujemy.
to jest tak-jak nie ma to nie ma,ale jak później listki się sypną to nie będziesz wiedziała co z nimi zrobić.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
Zeniu To jak już zdobyłaś pierwszego listka pstrolistnego to wielki sukces nawet jak na pół roku
Ale niestety jak choroba przechodzi w fiołki odmianowe to już jest trudniej bo w dalszym ciągu są to rarytasy trudne do zdobycia
Ja sama cały czas poszukuje ale z marnym efektem 
Kaśka
Fiołki - Fiołka
Fiołki - Fiołka
- Zenia

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zdaję sobie z tego sprawę...dlatego tak długo cierpliwam. Gdyby nie moje marne zdolności w ukorzenianiu pewnie w desperackim kroku kupiła bym na allegro. Niestety gdy pomyślę o moich sukcesach w ukorzenianiu...powstrzymuję się od tej decyzji.fiołek13 pisze:Zeniu To jak już zdobyłaś pierwszego listka pstrolistnego to wielki sukces nawet jak na pół rokuAle niestety jak choroba przechodzi w fiołki odmianowe to już jest trudniej bo w dalszym ciągu są to rarytasy trudne do zdobycia :
- koniczynka

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
Gosiu ciężko powiedzieć bo fiołek fiołkowi nierówny, ale myśle że pierwsze pączki powinny zacząć się pojawiać za jakieś 3-4 miesiące.
Kaśka
Fiołki - Fiołka
Fiołki - Fiołka
On jest z tych najbardziej ekspresowychLeNka pisze:Kasiu twój duży listek chyba już dostał korzonków bo nie daje się unieść z ziemi, możliwe żeby tak szybko się ukorzenił :P
Kaśka
Fiołki - Fiołka
Fiołki - Fiołka
Mój nowy nabytek niestety w złym stanie ale nie mogłam mu się oprzeć

Mam nadzieje że szybko wróci do formy ;)

Mam nadzieje że szybko wróci do formy ;)
Kaśka
Fiołki - Fiołka
Fiołki - Fiołka