Pewno pieski szczęśliwe były, że Pani wyszła z nimi na spacer
Zapraszam Jadzia1 - 2009r.
Jadziu pierwsze to dimorfoteka ,są kolory żółty, pomarańcz i biały , drugie to dorotka stokrotowa inaczej przypołudnik , śliczne kwiatuszki ale otwierają się tylko na kilka godzin w ciągu dnia , jak nie ma słońca pozostają zamknięte , jedne i drugie to kwiaty jednoroczne z czego te pierwsze wysiewają się same a dorotka nie .
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witajcie
*Teresat kochanie tak myślę ,że będę już nie długo hasać
*Ewuś bardzo mi się podoba ten kwiatek i jak tylko będę widziała nasiona to kupię
* Ewuś od chleba
no pewnie ,że wyszedł piękny
mam już nastawiony następny zaczyn , a Twój przepis sprzedałam w Olecku koleżankom , myślę ,że się nie gniewasz
*Tessko kochanie na razie to nawet nie dam rady za bardzo szaleć , bo noga jednak jest trochę sztywna
, ale co dziennie pracuję nad nią 
* Joluś jak to chleba nie piekłaś
to czas spróbować
na prawdę jest pyszny
*Krzysiu było strasznie nie wygodnie
i człowiek jest uzależniony od drugiego człowieka , bo o 2 kulach ni jak nie idzie coś zrobić samemu
Dziś byłam zapisać się na rehabilitację i termin mam na 3 lutego , prędze nie można bo nie ma Pani doktor .Więc sama zaczęłam coś tam kręcić tą nogą tak jak pokazywali w Łodzi
*Teresat kochanie tak myślę ,że będę już nie długo hasać
*Ewuś bardzo mi się podoba ten kwiatek i jak tylko będę widziała nasiona to kupię
* Ewuś od chleba
*Tessko kochanie na razie to nawet nie dam rady za bardzo szaleć , bo noga jednak jest trochę sztywna
* Joluś jak to chleba nie piekłaś
*Krzysiu było strasznie nie wygodnie
Dziś byłam zapisać się na rehabilitację i termin mam na 3 lutego , prędze nie można bo nie ma Pani doktor .Więc sama zaczęłam coś tam kręcić tą nogą tak jak pokazywali w Łodzi
- Danio

- Od: 8 lis 2006, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cieszę się Jadziu, że wszystko dobrze z nogą. Teraz możesz spokojnie czekać na wiosnę. Po południu już widać, że sporo dnia przybyło.
Pozdrawiam serdecznie Dorota
Pozdrawiam serdecznie Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Jdzieńko no trudno.. takie czasy...musisz poczekac do lutego... ale jak przyjdzie Twoja kolej to bierz co Ci dają ... bo nóżka jest potrzebna Tobie i Zbyszkowi i zwierzaczkom:) no i nam kochanie bo kto nam pokaże makową drogę?
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- hanka55

- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
jollla500 pisze: Ale Hania uroczyła nas golasami
Joluś, to jest "Powrót Wiosny", w mojej intencji- Jadziolka.
A Bouguereau, to akademik XIX wieczny, który zasłynął malarstwem religijnym.
Tu, masz więcej o Nim
http://pl.wikipedia.org/wiki/William-Adolphe_Bouguereau
i Jego obrazach:
http://wolnemedia.freeweb7.com/025/thumb.html