Ach...!!! Jak ja uwielbiam to Forum. Jesteście tacy kochani, a Wasza życzliwość nie ma końca. ;:2
Ta serdeczna atmosfera mnie uwiodła rok temu i do dziś nic się nie zmieniło.
Forum się rozrasta, przybywa pięknych ogrodów, działeczek i miłych Forumków.
Karolku ranniki późno wzeszły i powoli kończy się ich czas, ale na szczęście zdążułam je uwiecznić, choć nie w pełnej krasie, może w przyszłym roku będę miała więcej szczęścia.
Beatko masz rację, gdyby nie łagodny klimat , też z niecierpliwością czekałabym jeszcze na pierwsze wiosenne kwiaty jak większość z Was, ale dzięki Forum możemy dłużej cieszyć się zwiastunami wiosny, przenosząc się z jednego krańca Polski w drugi.
Widziałam Twoje piękne kwiaty i storczyki kwitnące cały rok.
Aniu-Amlos wielkie dzięki. Bergenia jest po przejściah i nawet nie liczyłam, że zakwitnie , a tak wcześnie to już zupełnie niespodzianka.
Witaj Kasiu! Może i Twoja bergenia śpi, ale jak tylko dłużej poświeci słoneczko rozkwitnie pięknie.
Moniko, nie mogę się doczekać, tak często widzę Wasze fotki, że odnoszę wrażenie jakbym Was znała już od dawna.
Marysiu, serdeczene dzięki za odwiedziny i miłe słowo.
Beatko, jak to jak? Zapadam w sen zimowy i po sprawie.
Orlika kupiłam przed świętami, nie mogłam się oprzeć. Jest to miniaturka już go wystawiam do ogródka i ma się dobrze, jak zakwitnie ponownie to zbiorę nasionka dla Ciebie.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie.