Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)

Post »

Dorotka napiszę...co mam do stracenia ;:333
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

E@K66 pisze:Dorotko na górce jest śniegu po kolana aż wyć mi sie chce że co najmniej będę musiala poczekać ze dwa tygodnie aż coś będę mogła robić brrrr
Dziewczyny , wcale nie dwa tygodnie. ;:185 ;:185 Śnieg topnieje w oczach. Rano nie było nic widać , po południu dwie kępy krokusów, pod śniegiem rożkwitły. Tylko o aparacie zapomniałem ;:223 ;:223 Iryski cebulowe paczki mają , kilka koron ma już więcej niż 10 cm. '' wzrostu'' :tan :tan :tan Wiosnę mam ;:108 ;:108 ;:215
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Ale fajny dzionek miałam...dopiero ściagnełam do domku....rozgarnełam kopczyki slicznotkom,posadziłam trochę róż ,przesadziłam hortensję Kyushu ...w końcu sie wymeczyłam i mam glebę za pazurkami ;:138 Ech cudnie ;:173
Ania pewnie ,ze napisz...ja bym tak zrobiła ;:108 Posadziłas dzisiaj wszystko :wit
Tadziu snieg niknie w oczach...ja mam tylko ciutke ,w całkowitym cieniu ;:108 Effcia jak wpadnie na górkę to jej szczęka opadnie ,pewnie kwiatuchy ja przywitaja.... ;:172
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Juz wróciłam ze zdobyczmi,jutro będę sadzić o ile nie bedzie deszczu.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Małgosiu no to sie zacznie... ;:138 ja jutro sadze dalej rózyczki...zanim przyjada kolejne :heja
Ale mam banana na twarzy...tego mi było trzeba :uszy Słyszałam ,ze ze zdobyczami wróciłaś od Bozenki :heja
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Doti , ona nic nie wiedziała , może niepotrzebnie jej pisałem ;:oj ;:oj Nie wytrzyma do soboty i wcześniej na górkę pobiegnie ;:306 ;:306
A jakiego ja mam banana ;:224 ;:224 Na razie stopuję z ''chałturką'' i na działkę. ;:215
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

W końcu sie odstresujemy Tadzik ;:172 ....Ta zima nas prawie wykończyła... ;:219 Od razu zycie w ciebie wstapiło ;:215
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wszystko posadziłam i ledwo dyszę.... ;:303 oj słaba kondycja po zimie ;:224
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

U mnie ziemia jeszcze zmarznięta ;:174 Może jutro juz coś będzie można posadzić bo już roślinki od p. Marka przyszły a i róże niedługo zawitają.Czytam ,że wszystkie są znów szczęśliwe :heja tak trzymać oby już minusy się nie zjawiły .Moje kopczyki dalej są usypane ,ale róże śpią ,więc nie ma się co spieszyć . ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzień - Do - bry ;:138
Zaczynam dzień razem ze słońcem...no fajnie by było jakby się szykowała lepsza wersja wczorajszej pogody :tan Chyba na to sie zanosi.... ;:215 Wezme sie więc dzisiaj za sadzenie reszty róż i porządki ...a tymczasem kawusia na rozkręcenie ;:130
Ania ja po wczorajszym działanii tez byłam zmeczona...choc to było tylko sazdenie...bo głównie to gapiłam sie na wiosnę ;:oj A co tam przyjechało do ciebie od pana Marka :?: Ja wczoraj dojrzałam ze wybijają maki...moze w końcu zobacze jak kwitną :uszy
Jadziu ty masz zamarznieta ziemie...hm byłam pewna ze tam masz ciepelj w tym zaciszu...No porozgarniałam kopczyki bo Edenka juz rosła w nim....mam nadzieje ,ze nie zrobiłam tego za wczesnie.... :roll: Różyczki trzymaja sie wyborowo ,najsłabsza jest tylko Crown Princessa Margareta ,liczę nba to ,ze sie zbierze ;:108
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To mnie pozostało sie modlić,zeby bylo słoneczko,to częściowo roslinki posadzę do ziemi z wczorajszej dostawy.
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorotko budzę się przy kawusi...u mnie szaruga niemiłosierna....deszcz prognozują ;:131
No trudno ...poczekam do soboty ;:108
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Ale Ci dobrze, róże już sadzisz :wink: Ja to może jutro jak przyjdą, to na chwilkę wyskoczę jedną pnącą wsadzić, bo eM mi całą grządkę stratuje przy okazji, a reszta idzie na razie na warzywniak...tam on może sadzić, bo jest szeroka strefa bezpieczeństwa i nic nie zadepcze :)

To co, kawusia się znajdzie? Słodzik mam własny :)
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zapomniałam ci powiedziec,ze wczoraj przywędrowała do mnie kolejna róża pnaca w pomarańczowym kolorze.To juz ostatnia na pewno.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

OOO jesteście na kawusi ;:303
Małgosiu..kolejna rózyczka, Yes Yes Yes :!: o jak sie cieszę...pomarańczowa...matko Gosia bedzie u ciebie kolorowo jak w raju...na dodatek basen,moze wynajmiesz nam pokoiki i urzadzimy sobie wczasy u ciebie..... :tan Pamietasz jak gadałysmy wczoraj było pochmurno jak fix...a potem muk i taki ładny dzień siezrobił ...
Aneczka wczoraj u mnie burze tez zapowiadali...i co , i co ...i śmo... :heja U mnie rozkreca sie ładna pogoda....i niech trwa... ;:138
Patuska z rózami zdazysz, wykuruj sie porzadnie...czytałam ,ze eM doluje roslinki....dobry eM...dobry :uszy Ze słodzikiem wpadasz...a tak odchudzanko grupowe...ale słodzik Pat to ponoc paskudztwo...ja jak kiedys próbowałam , to mi sie straszebnie pic chciało i ten aspatam....bleee.A moja Zuza była na tej diecie Dukana czy cós, chyba rok temu....nawet mi troche w jadłospisie wywracała do góry nogami, ale powiem ci trzyma wage do dziś, choć ona nie miała problemu z nadwagą...teraz jest taki szczypiorek ;:108
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”