Ogródek AGNESS- wspomnienia

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
hala67
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2011, o 22:12
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS- wspomnienia

Post »

Tulipanki śliczne. Mnie jednak bardziej urzekły pierwiosnki. Uwielbiam te małe kruszynki :D
Pozdrawiam Hala
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agniesiu przepiękna tulipanowa wiosna w Twoim ogrodzie. ;:138
Bardzo podobają mi się białe tulipany.
Ja nie mam do nich szczęścia, prawie zawsze nornice wyjedzą, tej jesieni także posadziłam. :)
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Aga, :D Jestem jak zwykle zakochana w Twoim ogrodzie. To co nam zaprezentujesz, wzbudza kolejne emocje i pobudza mnie do przemyśleń do zmian we własnym ogrodzie. Białe tulipanki z fioletowymi kwiatuszkami pięknie to wygląda. ;:224
Masz dużo barw w ogrodzie, jak ja to lubię :tan
Awatar użytkownika
artam
1000p
1000p
Od: 26 paź 2008, o 00:10

Post »

Gwoli sprostowania, wiosna tulipanowo-pierwiosnkowa! I bujna i kolorowa! I tak odległa! ;:145 A tak upragniona! No dobra, starczy... :wink:
Aguś, powiedz prawdę o swoim skalniaku...Tam chwasty nie rosną! Dwa razy byłam i nigdy ich tam nie było! :) I w ogóle nigdzie nie było chwastów! No to chyba słuszne wnioski wyciągam...
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12

Post »

Aga tulipanki to jedne z moich ulubionych kwiatków :D

Pokazuj jeszcze ....... ;:180 ;:180 ;:180
Awatar użytkownika
AGP-ON
200p
200p
Od: 29 paź 2010, o 09:17
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Cudne te Twoje tulipany, już nie mogę doczekać się wiosny. Posadziłem 16 odmian Tulipanów - różnej maści i formy :tan
ibizaa
1000p
1000p
Od: 9 lut 2011, o 13:10
Kontakt:

Post »

Noo i doczekalam sie tuliśkow - Dzięki ;:180 ale mam nadzieje ze to nie wszystko... dawaj dawaj wiecej :heja
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Jagódko to ja dziękuję ;:196 musimy niestety uzbroić się w cierpliwość....ale zima szybko minie, już żyjemy świętami......a później za chwilę wiosna 8-)

Halinko ja również bardzo lubię pierwiosnki, sadzę je wszędzie gdzie jest trochę miejsca na maluszki . Ostatnio mam jazdę ma łyszczaki :lol:

Tajeczko naprawdę współczuję tych kłopotów z nornicami,tak dużo wspaniałych roślin ci niszczą.....paskudy jedne :evil:

Maju bardzo dziękuję za takie cieplutkie słowa ;:196 U mnie ogród kolorowy jak cygańska spódnica......nie każdy tak lubi....ale ja się najlepiej czuję w takich klimatach i je uwielbiam.....dlatego wciąż zachwycam sie twoimi różanymi połączeniami, że są różnokolorowe, nie monotematyczne......w domu za to wolę większy minimalizm i stonowanie kolorystyczne.....zupełnie 2 inne światy....aż dziwne 8-) :lol:

Martuś jaka odległa.....przecież to już za chwilkę....najdłuższy styczeń....a w lutym już parapety będą pęcznieć od pojemników z wysiewami :lol:
Martuś chwasty rosną, rosną....niestety :lol: ale najbardziej lubię usuwać je właśnie ze skalniaczka.....bo za bardzo schylać się nie trzeba....tylko czysty relaks :lol:

Aguś
;:196 będą tulipanki , będą....tylko boję się, żebym was nie zanudziła, bo jak pokazywać to wszystkie odmiany na raz, bez rozrzucania :lol:

AGP-ON witaj w moim ogródku :wit
Na pewno twoje nowo posadzone tulipanki wspaniale zakwitną i będą cieszyły swoją urodą przez całą wiosnę :D

Elizko , nie wszystkie, zaraz będzie dalsza prezentacja :wit
Awatar użytkownika
hala67
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2011, o 22:12

Post »

Aguniu, ja uwielbiam Twoją "cygańską spódnicę" ;:170 . Pokazuj więcej jej "rąbków", aby nacieszyć oczy me :D
Pozdrawiam Hala
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Halinko dziękuję ;:196 Cieszę sie bardzo , ze chcesz oglądać moje kolorowe widoczki :D
Awatar użytkownika
Jatra
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 22:01
Kontakt:

Post »

:wit

Cudowna wiosenna polanka ;:138
Już nie mogę doczekać się wiosny dobrze ,że mogę ją u Ciebie podziwiać :tan
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aga, :D porównanie barw ogrodu do cygańskiej spódnicy bardzo mi się podoba. Odnoszę wrażenie, ze nie tylko nam się takie kolorki podobają. Masz bardzo dużo gości, a to znaczy, że oni też zaglądają tam gdzie wesoło i kolorowo. :tan :tan Jest zdecydowanie za ciepło jak na grudzień. Tu było +6 C. Rośliny naprawdę zgłupieją. :wink:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Teresko, cieszę się, ze moje wiosenne fotki sprawiły ci przyjemność :D Na wiosnę musimy jeszcze troszkę poczekać.....ale żeby chociaż było trochę zimy, a nie jakieś takie nie wiadomo co jak teraz :roll:

Majeczko ja też martwię się o roślinki, ostatnie zimy są bardzo dziwne......na przemian to ciepło to zimno.....albo mróz trzyma , albo odwilż i sporo na plusie, a później znów ostry mróz. Roślinki naprawdę bardzo źle reagują na takie huśtawki, wiele z nich nie kwitnie, a niektóre całkowicie marnieją.....aż się boję co będzie w tym roku ;:223
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aga, :D ktoś mi powiedział, że zima to dopiero ma być w lutym, ale krótka.
Chyba wolałabym jednak śnieg i trochę mrozu na święta. Może roślinki jakoś sobie poradzą, nie martw się. ;:196
Matrix2
500p
500p
Od: 29 sie 2010, o 11:44

Post »

słuchałem ostatnio wypowiedzi w radio i wg tego co usłyszałem do końca grudnia ma być taka pogoda zmienna, w okolicy zero stopni. Trochę deszczu, trochę przymrozku ale na większe opady sniegu nie ma co liczyć. Najgorsze jest to, że nie ma wody, a na osiedlu domków jednorodzinnych gdzie mieszkam nie mamy ujęcia miejskiego wody tylko własne studnie. I chociaż nigdy nie brakło nam do tej pory wody, teraz od paru dni mamy już problem ... przez noc trochę sie napełni ale to bardzo mało i starcza na niewiele tylko w godzinach porannych ...
Styczeń ma być zimowy ale z łagodną zimą, podobnie początek lutego. Jego końcem ma przyjść już wyraźne ocieplenie. Tak słyszałem, a czy to się sprawdzi to zobaczymy ...
Rysiek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”