Ogród piękny i kolorowy aż chce się w nim odpoczywać. A pomocnik cudowny, niech pomaga mamusi.
Ogród Gosi "moje miejsce na ziemi"
- anesse81
- 200p

- Od: 2 lut 2011, o 16:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Gosi "moje miejsce na ziemi"
Witaj Gosia. Mój Rodi padł w tym roku
Ogród piękny i kolorowy aż chce się w nim odpoczywać. A pomocnik cudowny, niech pomaga mamusi.
- robaczek_Poznan
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękna wiosna u Ciebie na wyspie Gosia
Naparstnice już tyle wypuściły, wow
Moje dopiero startują.. 
Pieknie, kolorowo, już wiosennie. Ja miałam małego omiega i gdzieś zaginał.
Pozdrawiam Krystyna
-
Dysia4
- 50p

- Od: 2 sty 2012, o 16:12
Wiosna u ciebie piękna 
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
moje omiegi i dzwonek skupiony też się obraziły poszły!krysad71 pisze:Pieknie, kolorowo, już wiosennie. Ja miałam małego omiega i gdzieś zaginał.
W tym roku zwracam jak nigdy uwagę na naparstnice - mam do nich od ub.roku słabość, podobnie jak u Ciebie też u mnie przezimowały, nie rozumiem dlaczego ja ich traktowałam po macoszemu
Gosiu paczuszka doszła w idealnym stanie.Dziękuję 
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Gosiu wiosna w tym roku przyszła szara i smutna, bez słoneczka z paskudnym wietrzyskiem .....mam nadzieję, ze lada dzień humor się jej poprawi i rozsypie piękne kolorowe kwiatuszki, bo w moim ogródku na razie szaro i ponuro , nawet krokusy jeszcze śpię....
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Gosiu, piękna wiosna u Ciebie. Ja jeszcze musze poczekać.
Podziwiam prace ręczne
Podziwiam prace ręczne
- gosia79z
- 200p

- Od: 19 sty 2011, o 18:36
Witam serdecznie wszystkich odwiedzających
Pogoda cudna, więc i prace ogrodowe w pełni.Przyszły długo wyczekiwane hosty -olbrzymki.Rabata na nie, czekała gotowa już od 3 tygodni, posadzone, opalikowane i podpisane- 10 sztuk.Nie mogę się juz doczekać efektu moich prac, ale to pewnie kwestia kilku lat, niestety.
Prowizoryczny inspekt pełen, po brzegi.Domówiłam nasionka, być może kolejny inspekt trzeba będzie zbudować...
A to moja wiosna

Pogoda cudna, więc i prace ogrodowe w pełni.Przyszły długo wyczekiwane hosty -olbrzymki.Rabata na nie, czekała gotowa już od 3 tygodni, posadzone, opalikowane i podpisane- 10 sztuk.Nie mogę się juz doczekać efektu moich prac, ale to pewnie kwestia kilku lat, niestety.
Prowizoryczny inspekt pełen, po brzegi.Domówiłam nasionka, być może kolejny inspekt trzeba będzie zbudować...
A to moja wiosna

-
Dysia4
- 50p

- Od: 2 sty 2012, o 16:12
Pięknie,pięknie i jeszcze raz pięknie u ciebie Gosiu
Troszeczkę ci zazdroszczę tej pracy w ogródku
A ja ciągle czekam i 
-
Gosia 125
- 50p

- Od: 14 mar 2012, o 12:54
Witaj Gosiu, masz duży, piękny i zadbany ogród.Przestrzeń robi wrażenie .
Gosiu, ja aż popatrzyłam na datę zdjęcia, czy nie jest z tamtego roku. U mnie tak będzie za miesiąc, tylko w mniejszym wydaniu. To znaczy, że macie już cieplej.
Mnie przemarzły nawet niezapominajki i jedyna jaka miałam murawka, już ich nie chce więcej.
Mnie przemarzły nawet niezapominajki i jedyna jaka miałam murawka, już ich nie chce więcej.
Pozdrawiam Krystyna
- gosia79z
- 200p

- Od: 19 sty 2011, o 18:36
Witajcie kochani.
Edytko, z pewnością doczekasz się swojego małego kawałka ziemi.
Gosiu, dziękuję, że wpadłaś.
Krysiu, tu gdzie mieszkam zimy z reguły są łagodniejsze, chociaż w tym roku padły rekordy i termometry pokazały -28
Ostatnimi dniami pogoda dopisuje.Ciężko pracuję nad kamienną ścieżką w ogrodzie.Dziś mam nadzieje ją skończyć.
Ostatnie prognozy pogody pokazują, ze święta Wielkanocne będą chłodniejsze niż Boże Narodzenie...Może się zmienią?
Człowiek nie może się doczekać tej wiosny, nacieszyć, nasycić zmysłów.Później-oby do lata, a potem to już leci czas jak szalony i kolejny smutny listopad będzie, ach szkoda gadać...
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Edytko, z pewnością doczekasz się swojego małego kawałka ziemi.
Gosiu, dziękuję, że wpadłaś.
Krysiu, tu gdzie mieszkam zimy z reguły są łagodniejsze, chociaż w tym roku padły rekordy i termometry pokazały -28
Ostatnimi dniami pogoda dopisuje.Ciężko pracuję nad kamienną ścieżką w ogrodzie.Dziś mam nadzieje ją skończyć.
Ostatnie prognozy pogody pokazują, ze święta Wielkanocne będą chłodniejsze niż Boże Narodzenie...Może się zmienią?
Człowiek nie może się doczekać tej wiosny, nacieszyć, nasycić zmysłów.Później-oby do lata, a potem to już leci czas jak szalony i kolejny smutny listopad będzie, ach szkoda gadać...
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

;:91