Dawid - tym razem.. , dzisiaj .. , za chwile .. ja jade do Dawida...

, dostałem zaproszenie i piekny rysunek wczoraj...

. W galeri....

w sklepie który odwiedzam zawsze jak jade do Rzeszowa...

. Zawsze zagladam do kwiaciarni.. , ale ceny były powalające.. , jakies piramidy z Lucky Bamboo.. po 45 zł... A storczyki różowe po 70 zł.. , jakies tamn bonsai były.. , chyba że teraz coś sie pozmieniało.. Co do zakupów w galerii.. to moja mama woli mo kupic drogie ubranie niż storczyka.. , tak było jest i będzie.. . A i tak nazwozi mi kopę z Włoch..
volumineux - No i słusznie.... , wtedy to już chyba porządne zakupy są nie.. ?
Gabrielo ! - Dał bym sobie ręke uciąć , że pisałem posta w twoim ogródkowym wątku...

. Jeśli nie to , aż mi wstyd , ale często zaglądam... Zarzaz zaraz , ale ja chyba pisałem..

SKLEROZA

W każdym bądz razie ty i tak masz przecudne miejsce na ziemi , pozazdrościć tylko ! Może w złym miejscu piszę.. ale masz przepiękny ogród i piekne domowe ! Postaram się w najbliższym czasie odwiedzić.. Nie to co mój zwykły ogródek ze zwykłymi kamieniami.. ,

Na wiosne kupie obrzeże z folii.. może będzie ładniej i mama powiedziała że spróbuje namówic tatę żeby porzywiósł i kupił z tonę żwirku..

Ja mam dopiero 15 lat to jeszcze wszystko przede mną..

Skończe ogródek mój i rodziców a za jakieś 5 lat będe mógł juz chyba tworzyc swój własny na niedawno zakupionej dla mnie działce..

. Oglądałem twoje storczyki , piękne.. , a te oncidia...
Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia zyczę !