Storczyki TULIPANA998

Zablokowany
ANETA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2006, o 19:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

ariel pisze:
ANETA pisze: w kwiaciarni cena 55zł
A w której kwiaciarni tak zdzierają?

Fajny kolor tego nowego nabytku ;)
W Nisku na ul. Kolejowej :( , a w Rudniku też nie lepiej , przekwitniętego storczyka pani chciałą mi przecenic na 25 zł :shock: niech się wypcha ......... :evil:
Awatar użytkownika
ariel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 paź 2006, o 22:46
Kontakt:

Post »

No patrz, a w Stalowej po 25 piękne w pełni kwitnienia. Anetko, było nadrobić te parę kilometrów ;)
Awatar użytkownika
śnieżka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2007, o 12:53
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Artur, ale piękny prezent sobie kupiłeś. Śliczny ma kolor, a i wart chyba tej ceny, taki dorodny i ma dwa pędy. Niech Ci długo i ładnie kwitnie.
No i niech Ci się wigilijna przepowiednia spełni!
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08

Post »

Śliczny kolorek ma nowy nabytek :wink: i niech Ci się mnożą jak to przepowiedziałeś :lol:
Widać że zdrowy i silny egzemplarz, wspaniałe korzenie i liście, tak trzymać :P
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Halinko - na pewno jeszcze spotkasz.. , ja się strasznie ucieszyłem jak go zobaczyłem :D . Dawno nie było nic nowego w kwiaciarni...
Aneto - U mnie to samo... Storczyka z 60 zł ( przekwitającego i w złym stanie ) przeceniaja na 35.... Ja się pytam ile ten storczyk... 35 zł mówi sprzedawca... Ale on przekwita... No właśnie dlatego taka niska cena.... :shock: SZOK PO PROSTU SZOK !Podniosłem go i 3 kwiatki od razu opadły... A kiedys sprzedawca posądził mnie że złamałem pęda jednemu storczykowi... :shock: Więcej tam chyba niepujde... :evil: żebym miał tylko do Rzeszowa po storczyki jezdzic i może mniej dorodne ale dużo tańsze.... :evil: I niemusze znosic foch sprzedawcy... :evil:
Dawid - Mój kuzyn ma tak na imie.. , ma 7 lat , przedchwilą był u mnie i mnie wymordował... :wink: :lol: Ja chyba też zacznę robic kilometry i jezdzić do Rzeszowa zacznę... :twisted: , tylko od wiosny...
Grażynko - Oj dziękuję... :oops: :D . Nie żałuje że kupiłem... , bo jest piekny i dorodny , ale sprzedawcy nie lubię.. i troche zdziera z ludzi... :cry: Chciałbym miec dużą kolekcje , ale na takie drogie storczyki i częste kupowanie mnie nie stać... :cry: Zostaje mi więc Rzeszów... :D Oj chciałbym żeby się spełniła... :lol:
Joanno - Dziekuje :D
Pozdrawiam serdecznie i jak zdąże to dzisiaj będzie sesja wszystkich 8 falków.. 9 bo mam zdjęcia na aparacie , ale nie w kompie... ) , a jutro zrobie zdjęcie cambrii.... :roll: Ale bym chciał się jej pozbyc i wymienic z kimś na jakiegokolwiek falka.... :cry: . Coś jej u mnie nie pasi chyba.. ale bulwy ma zdrowe i nie marszczą się.. Nie chce kwitnąć... :( Nie chce jej... Ja chce falki.. Kocham storczyki ale z ta cambria nie moge sobie poradzić i niechce jej uśmiercić... :cry: .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Trochę storczykowo... :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Cenniejsze niż zloto... :D :lol: :roll: Pozdrawiam !
Awatar użytkownika
menia
500p
500p
Od: 30 lip 2008, o 21:36

Post »

Pięknie, pięknie Arturze. Oby Ci kwitły baaaaardzo długo. :)
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dzięki meniu :wink: !
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08

Post »

Popieram, cudeńka :P nowy żółty bardzo ładnie kontrastuje z resztą, i dodaje słonka w pochmurne dni.
Te miniaturki są słodkie :wink:
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ten bordowy jak widac ma już tylko jednego kwiatka.. , ale może przedłuzy... :roll:
Awatar użytkownika
ariel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Tulipan998 pisze: Dawid - Mój kuzyn ma tak na imie.. , ma 7 lat , przedchwilą był u mnie i mnie wymordował... :wink: :lol: Ja chyba też zacznę robic kilometry i jezdzić do Rzeszowa zacznę... :twisted: , tylko od wiosny...
A bo te Dawidy tak mają :lol: czy to 7 czy 20 lat :lol:
Kiedyś w Galeri Grafika widziałem tanie storczyki, jakbym miał tyle co Ty do Rzeszowa to bym olewał małomiasteczkowe kwiaciarnie :P
volumineux
500p
500p
Od: 8 lut 2008, o 14:15

Post »

Dokładnie. Ja mam tylko jednego storczyka z kwiaciarni i był to mój najdroższy i najgorszy zakup szczerze mówiąc. A do najbliższej przecenolandii 50 kilometrów. Raz na pół roku jeżdżę :twisted:
Awatar użytkownika
ariel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Z kwiaciarni mam trzy, ale ta kwiaciarnia jest tania i bardzo dobra, ale z innicy kwiaciarni bym się nie zdecydował. Do przecenolandii to ja mam 90 km :P A w takim przybytku kupiłem dendrobium, akurat w Krakowie, czyli 160 km :)
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

Arturze, przez Ciebie jestem chora... :cry:
Żółty storczyk jest prześliczny, to moje marzenie, ale jak do tej pory nic... :cry:
I byłabym wiśnia, gdybym nie pochwaliła reszty Twoich storczyków - ;:215
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dawid - tym razem.. , dzisiaj .. , za chwile .. ja jade do Dawida... :shock: , dostałem zaproszenie i piekny rysunek wczoraj... :lol: . W galeri.... :shock: w sklepie który odwiedzam zawsze jak jade do Rzeszowa... :shock: . Zawsze zagladam do kwiaciarni.. , ale ceny były powalające.. , jakies piramidy z Lucky Bamboo.. po 45 zł... A storczyki różowe po 70 zł.. , jakies tamn bonsai były.. , chyba że teraz coś sie pozmieniało.. Co do zakupów w galerii.. to moja mama woli mo kupic drogie ubranie niż storczyka.. , tak było jest i będzie.. . A i tak nazwozi mi kopę z Włoch.. :roll:
volumineux - No i słusznie.... , wtedy to już chyba porządne zakupy są nie.. ? :lol:
Gabrielo ! - Dał bym sobie ręke uciąć , że pisałem posta w twoim ogródkowym wątku... :shock: :roll: . Jeśli nie to , aż mi wstyd , ale często zaglądam... Zarzaz zaraz , ale ja chyba pisałem.. ;:24 SKLEROZA :lol: W każdym bądz razie ty i tak masz przecudne miejsce na ziemi , pozazdrościć tylko ! Może w złym miejscu piszę.. ale masz przepiękny ogród i piekne domowe ! Postaram się w najbliższym czasie odwiedzić.. Nie to co mój zwykły ogródek ze zwykłymi kamieniami.. , :( Na wiosne kupie obrzeże z folii.. może będzie ładniej i mama powiedziała że spróbuje namówic tatę żeby porzywiósł i kupił z tonę żwirku.. :) :D Ja mam dopiero 15 lat to jeszcze wszystko przede mną.. :lol: :D :) Skończe ogródek mój i rodziców a za jakieś 5 lat będe mógł juz chyba tworzyc swój własny na niedawno zakupionej dla mnie działce.. :shock: :D . Oglądałem twoje storczyki , piękne.. , a te oncidia... :D

Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia zyczę !
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”