Moja zielona kolekcja

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Agnieszko storczyki piękne , mój jeszcze jeden kwitnie z tych zakupionych po 5 zł , a reszta obcięta wzmacnia się i nabiera sił do następnego kwitnienia mam nadzieję :lol:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jadziu jak tylko troszkę odpoczną, to zakwitnę na pewno :D
x-d-a

Post »

Agnieszko, dzisiaj, gdy zajrzałam na Twoją stronkę od razu poprawił mi się humor - tyle pięknych, kolorowych kwiatów w taki szary dzień, to jak promyczek słońca. Śliczne storczyki.
Pozdrawiam Cię serdecznie
KDanuta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 10:57

Post »

Agnieszko storczyki piękne, ja wczoraj w OBI
naoglądałam się tyle pięknych różnokolorowych
storczyków , nawet wybrałam żółtego, ale go
odłożyłam bo bałam się czy dowiozę, bo miałam
trochę biegania po Krakowie, może następnym
razem :lol:

Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dalu bardzo się cieszę, że widok moich roślinek sprawił Ci przyjemność :D , ku temu przecież maja służyć, czyli do dawania nam radości :D Zapraszam ponownie :D

Danusiu, pewnie jeszcze będzie wiele okazji, żeby sobie kupić storczyka :D a z takim delikatnym pakunkiem, trudno byłoby biegać i załatwiać sprawy. A żółte i różne wariacje tego koloru, poprzez pomarańcze, aż do bordo, to moje ukochane kolory. :lol:
Awatar użytkownika
Isia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 maja 2007, o 17:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Agniesiu to tak ja :D ja też uwielbiam odmiany pomarańczowego, żółtego i wszystkie czerwienie, ogród pięknie wygląda w takich kolorach a i jeszcze dostojną biel lubię :wink: najmniej lubie róże i fiolety a Ty ??
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Isiu to mamy podobny gust :D Wprawdzie mam wiele kwiatów różowych i fioletowych- te kolory w ogrodzie mi się podobają, ale tylko wśród kwiatów :D , bo kwiat to chyba każdy jest piękny :D Ale jednak zdecydowanie wolę te kolory- żółć, pomarańcz, czerwienie i bordo. Jak widzę taki kwiat, to musi być mój :wink: :lol:
grazka_j
1000p
1000p
Od: 8 paź 2007, o 23:50

Post »

Agnieszko Piękne masz kwiaty. Kocham paprocie, zawsze miałam je w domu, ale zimą jest za suche powietrze i marnieją. Latem z kolei mieszkam na działce i nie ma kto podlewac, więc zrezygnowałam juz z paprotek zupełnie. Zakochałam się natomiast w storczykach, bo naprawdę są nie wymagające. Masz też piękne cudeńka storczykowe. Będę zaglądac i szukac rady jak je pielęgnowac.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko bardzo Ci dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie. Cieszę się, że znalazłaś wśród moich kwiatów coś co Ci przypadło do gustu :DA co do opieki nad kwiatami, kiedy nie jest się ciągle w domu to kłopot. Najlepsze są właśnie takie nie wymagające ciągłej opieki jak storczyki ,sukulenty, itp. I niestety trzeba czasem zrezygnować z czegoś co się lubi :cry:
ewa f
1000p
1000p
Od: 23 sty 2009, o 22:57

Post »

Agnes !Piękne storczyki i sępolie.Ja też mam dwa okna fiołków,ale teraz przechodzą okres spoczynku
Awatar użytkownika
DieSte
200p
200p
Od: 14 wrz 2008, o 13:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Storczyki cudo! A co do paproci, u mnie cierpią z powodu ogrzewania - w zamian dostają zraszanie, żeby im znów tak źle nie było :lol:
Zapraszam do mojego spisu wątków
Awatar użytkownika
natija
500p
500p
Od: 8 lut 2009, o 23:43

Post »

witaj,gratuluje reki do kwiatow,paprotki naprawde piekne,a o storczykach to juz nie wspomne,boskie kwiatuszki :)
grazka_j
1000p
1000p
Od: 8 paź 2007, o 23:50

Post »

Agnieszko właśnie teraz tak robię. Przerzucam się na storczyki i kaktusy, które nie mają zbytnich wymagań. Mam jeszcze ostatnio bardzo popularny , zapomniałam nazwy. Podlewa się go raz na 2 tygodnie. Nazwa zaczyna się na: Z.........?
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewa dzięki za odwiedziny :D Moje fiołeczki teraz też niestety śpią, już nie mogę się doczekać kiedy zakwitną, bo kilka mam nowych, które jeszcze nie kwitły i jestem bardzo ciekawa kolorku :D

Die Stebardzo dziękuję za odwiedziny :D zimowy czas niestety nie jest zbyt sprzyjający dla naszych kwiatków, często właśnie zraszanie ratuje im życie, szczególnie paprociom. Ja też tak robię :D

Natija bardzo się cieszę, że podobają Ci się moje kwiaty, zapraszam ponownie

Grażynko pewnie chodzi Ci o Zamioculcasa , bardzo mi się on podoba. Ja jeszcze go nie mam , ale mam wielką ochotę na zakup. Poluję na niego w Biedronce, ze względu na cenę, ponieważ wymarzyłam sobie 3 Zamioculcasy stojące obok siebie na komodzie w takich samych donicach, a to będzie spory koszt( zwłaszcza donice :cry: )
Awatar użytkownika
LILA 51
1000p
1000p
Od: 14 maja 2008, o 21:48

Post »

Witaj AGNESS , wpadłam do Ciebie z rewizytą trochę spóźnioną , szukałam Cię w ogrodach i dopiero teraz tu znalazłam . Masz bardzo ładne storczyki i paprotki nie ujmując nic pozostałym kwiatom .

Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”