Moja zielona kolekcja
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dalu bardzo się cieszę, że widok moich roślinek sprawił Ci przyjemność
, ku temu przecież maja służyć, czyli do dawania nam radości
Zapraszam ponownie
Danusiu, pewnie jeszcze będzie wiele okazji, żeby sobie kupić storczyka
a z takim delikatnym pakunkiem, trudno byłoby biegać i załatwiać sprawy. A żółte i różne wariacje tego koloru, poprzez pomarańcze, aż do bordo, to moje ukochane kolory. 

Danusiu, pewnie jeszcze będzie wiele okazji, żeby sobie kupić storczyka

Agnieszko Piękne masz kwiaty. Kocham paprocie, zawsze miałam je w domu, ale zimą jest za suche powietrze i marnieją. Latem z kolei mieszkam na działce i nie ma kto podlewac, więc zrezygnowałam juz z paprotek zupełnie. Zakochałam się natomiast w storczykach, bo naprawdę są nie wymagające. Masz też piękne cudeńka storczykowe. Będę zaglądac i szukac rady jak je pielęgnowac.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- AGNESS
Grażynko bardzo Ci dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie. Cieszę się, że znalazłaś wśród moich kwiatów coś co Ci przypadło do gustu :DA co do opieki nad kwiatami, kiedy nie jest się ciągle w domu to kłopot. Najlepsze są właśnie takie nie wymagające ciągłej opieki jak storczyki ,sukulenty, itp. I niestety trzeba czasem zrezygnować z czegoś co się lubi 

Agnes !Piękne storczyki i sępolie.Ja też mam dwa okna fiołków,ale teraz przechodzą okres spoczynku
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
- DieSte
- 200p
- Od: 14 wrz 2008, o 13:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Storczyki cudo! A co do paproci, u mnie cierpią z powodu ogrzewania - w zamian dostają zraszanie, żeby im znów tak źle nie było 

Zapraszam do mojego spisu wątków
Agnieszko właśnie teraz tak robię. Przerzucam się na storczyki i kaktusy, które nie mają zbytnich wymagań. Mam jeszcze ostatnio bardzo popularny , zapomniałam nazwy. Podlewa się go raz na 2 tygodnie. Nazwa zaczyna się na: Z.........?
grazka_j - moje wątki
- AGNESS
Ewa dzięki za odwiedziny
Moje fiołeczki teraz też niestety śpią, już nie mogę się doczekać kiedy zakwitną, bo kilka mam nowych, które jeszcze nie kwitły i jestem bardzo ciekawa kolorku
Die Stebardzo dziękuję za odwiedziny
zimowy czas niestety nie jest zbyt sprzyjający dla naszych kwiatków, często właśnie zraszanie ratuje im życie, szczególnie paprociom. Ja też tak robię
Natija bardzo się cieszę, że podobają Ci się moje kwiaty, zapraszam ponownie
Grażynko pewnie chodzi Ci o Zamioculcasa , bardzo mi się on podoba. Ja jeszcze go nie mam , ale mam wielką ochotę na zakup. Poluję na niego w Biedronce, ze względu na cenę, ponieważ wymarzyłam sobie 3 Zamioculcasy stojące obok siebie na komodzie w takich samych donicach, a to będzie spory koszt( zwłaszcza donice
)

Die Stebardzo dziękuję za odwiedziny

Natija bardzo się cieszę, że podobają Ci się moje kwiaty, zapraszam ponownie
Grażynko pewnie chodzi Ci o Zamioculcasa , bardzo mi się on podoba. Ja jeszcze go nie mam , ale mam wielką ochotę na zakup. Poluję na niego w Biedronce, ze względu na cenę, ponieważ wymarzyłam sobie 3 Zamioculcasy stojące obok siebie na komodzie w takich samych donicach, a to będzie spory koszt( zwłaszcza donice

- LILA 51
- 1000p
- Od: 14 maja 2008, o 21:48
Witaj AGNESS , wpadłam do Ciebie z rewizytą trochę spóźnioną , szukałam Cię w ogrodach i dopiero teraz tu znalazłam . Masz bardzo ładne storczyki i paprotki nie ujmując nic pozostałym kwiatom .
pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam