Ogród Magdy zwanej Karolcią.
- alana
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Magdo, nie tylko Ty dajesz się nabrać
Świetne zakupy, podobają mi się trawy tylko jakoś zbytnio w nich się jeszcze nie orientuje
Cynie urocze one mają zawsze takie niesamowite kolory, ale widze, że u Ciebie też są dosyć niskie
Świetne zakupy, podobają mi się trawy tylko jakoś zbytnio w nich się jeszcze nie orientuje
Cynie urocze one mają zawsze takie niesamowite kolory, ale widze, że u Ciebie też są dosyć niskie
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
- alana

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
A ja od zawsze je uwielbiam
W tym roku kupiłam chyba 4 lub 5
różnych paczek nasion i wysiałam po połowie, ale coś kiepsko powschodziły i takie niskie są
Juz zaczęły pięknie kwitnąć 
Pozdrawiam, Alicja
-
jol_ka
- 1000p

- Od: 27 lip 2007, o 12:01
Magda te zakupy to też z targu?? no normalnie nie wytrzymam!!! Psianka!!! Też mi się na taras marzy razem z tym Twoim klonikiem!!!!! albo na wejsciu przed domem, razem z fuksjami.. to się rozmarzyłam
mam 'pomysła' - może byś tak założyła sprzedaż wysyłkową tych super roślinek w waszego targu?? miałabyś we mnie wiernego odbiorcę
u mnie na rynku na pytanie o klonik na kiju Pani sprzedawczyni zmarszczyła brwi i po chwili namysłu powiedziała, że nic na kiju na taras nie ma i nie będzie.. no i masz... a do Olkusza daleko
cynie są super
fajną masz sąsiadkę!! - ja nawet w ferworze nasionkowych zakupów się w nie zaopatrzyłam.. no ale co z tego skoro nie było czasu żeby wysiać.. zostały na drugi rok
ale najbardziej spodobała mi się nazwa 'wydmuchrzyca'
jakoś tak mi się kojarzy

ale trafki pierwsza klasa
mam 'pomysła' - może byś tak założyła sprzedaż wysyłkową tych super roślinek w waszego targu?? miałabyś we mnie wiernego odbiorcę
cynie są super
ale najbardziej spodobała mi się nazwa 'wydmuchrzyca'
ale trafki pierwsza klasa
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
- tulipanka
- Przyjaciel Forum

- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
No wreszcie mogę pooglądać sobie zdjęcia. Coś mi się rano fotki nie otwierały. Otworzyła się tylko jedna i to do polowy.
Tym razem to ja zatrzymałam się na dłużej przy jednej z roślinek. Ja byś mogła, to zbierz z niego nasionka
Zakupy świetne zrobiłaś
Ta Twoja trawa przypomina mi trochę mój ostatni trawiasty zakup 
Tym razem to ja zatrzymałam się na dłużej przy jednej z roślinek. Ja byś mogła, to zbierz z niego nasionka
Zakupy świetne zrobiłaś
-
Grzegorz B
Madziu, u Ciebie jak zawsze gwarno, wesoło i kolorowo
Oczywiście od razu Ci zazdroszczę tych traw (nowych nabytków). Obydwie są super, ale pewnie ta druga to jednoroczna
Madziu, widzę, że przegorzan Ci zakwitł, albo jak zwykle mylę rośliny. Moje biedronkowe przegorzany i mikołajki nie kwitną, ale dlaczego 
- agaxkub

- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grzesiu z tego co pamiętam to takie same mikołajki kupowaliśmy w biedronceGrzegorz B pisze:Madziu, u Ciebie jak zawsze gwarno, wesoło i kolorowoOczywiście od razu Ci zazdroszczę tych traw (nowych nabytków). Obydwie są super, ale pewnie ta druga to jednoroczna
Madziu, widzę, że przegorzan Ci zakwitł, albo jak zwykle mylę rośliny. Moje biedronkowe przegorzany i mikołajki nie kwitną, ale dlaczego
miałam trzy - jeden cudownie zniknął... jeden większy na którego liczyłam ma same liście, a drugi mały i marny kwitnie... ale niebieskiego koloru to ja na nim nie widze...
przegorzany odskubałam od wielkiego egzemplarza i kwitną... są już śliczne - kosmiczne neibieskie kulki
może Twoje za małe na kwitnienie?
-
Grzegorz B
U mnie są posadzone jeden koło drugiego, ale poza dorodnymi liśćmi nic nie ma, a przecież ja go nie kupowałem dla zieleni, tylko ze względu na tę fajną barwę i kształtne kwiaty.agaxkub pisze: miałam trzy - jeden cudownie zniknął... jeden większy na którego liczyłam ma same liście, a drugi mały i marny kwitnie... ale niebieskiego koloru to ja na nim nie widzę...
Pewnie masz rację, trzeba czekać do następnego rokuagaxkub pisze: przegorzany odskubałam od wielkiego egzemplarza i kwitną... są już śliczne - kosmiczne neibieskie kulki
może Twoje za małe na kwitnienie?