Witajcie
Iwonka1 no bałwanki już czas schować żeby wiosnę zaprosić a swoją drogą nie mogę się już jej doczekać
maniolek witaj i dziękuję i wiesz dziś przeglądalam zdjęcia z ogrodu i te metamorfozy większości są na plus ale tak sobie pomyślałam ile to jeszcze raz zmienię miejsce niektórym roślinom bo z niektórymi biegam bez opamiętania na jednym zdjęciu coś rośnie z prawej póżniej już w drugim rogu ale pewnie nie tylko ja tak mama heheh
April powiem szczerze że gdzieś faktycznie widziałam wcześniej podobne bałwanki ale z Pinterestu to nie bo tam trzeba sie chyba zalogować i jakoś omijałam te strony
JAKUCH witaj u mnie dziękuję za pochwały

już mnie ręce świerzbią by coś nowego zrobić do ogrodu no ale do ciepłych dni to jeszcze sporo a co do róż hymmmmmm to już uzależnienie bo choć na jesieni się wyrzekałam że to już koniec i kupiłam tylko jedną sztukę

tak już teraz zaczyna mnie na nowo nosić i w koszyku już 6 szt
A teraz z tęsknoty za wiosna kilka zdjęć
Już nie mogę doczekać tulipanów bardzo je lubię ale na tym zdjęciu to były moje pierwsze tulipany chyba ponad 400 szt ich było a w następnym roku nie wypuścił ani jeden liść nic dosłownie jakby kto wygracował nie wiem co wtedy się stało ale nie zraziłam się bo gdzieś ktoś na fo napisał że tulipany trzeba traktować jak jednoroczne i tak właśnie robię choć cieszę sie jak któryś zostaje kilka lat no ciekawe jak w tym roku czy pokarzą się z zeszłego
później w tym miejscu posadziłam kolejne

ulubione lilie te tez zmieniły miejsce
liliowiec na jesieni podzieliłam go na 3 części
smagliczka tez poszła do podziału na kilka części
czekam na róże z których można zrobić piękne bukiety dla innych ten był robiony 10 października dla solenizanta