Moje okna... - Ziel-ona
- Ziel-ona
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 gru 2007, o 21:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Chyba zasłużyłam na miano sadystki, ale nie ze swojej winy
No cóż, będę dalej tworzyła napięcie - nowe nabytki już przesadzone, miejsca na parapecie już swoje mają i chciałam Wam je pokazać, ale rozładowały mi sie baterie w aparacie. Mam nadzieje, że mi to wybaczycie. Jutro postaram sie nadrobić zaległości
Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
- Ziel-ona

Nie wiem czy pokazać wszystkie na raz czy potrzymać Was jeszcze w napięciu
Pierwszy mój nabytek, poszukiwany od dawna. Nawet kiedyś złożyłam zamówienie w kwiaciarni, ale pani nie udało sie nigdzie znaleźć tego cuda dla mnie. Biegnę na dział ogrodniczy w Castoramie, a tam.....wymarzony wilczomlecz kwitnący na biało

Pierwszy mój nabytek, poszukiwany od dawna. Nawet kiedyś złożyłam zamówienie w kwiaciarni, ale pani nie udało sie nigdzie znaleźć tego cuda dla mnie. Biegnę na dział ogrodniczy w Castoramie, a tam.....wymarzony wilczomlecz kwitnący na biało

- Ziel-ona

Ja znowu bardzo lubię wszystkie wilczomlecze, a szczególnie te kwitnące
Kolejna moja nowa roślinka. W sobotę byłam już z nią przy kasie, ale się rozmyśliłam. No, a w niedziele wróciłam po nią
W sumie to mam ją dzięki Wam, bo widziałam ją u którejś z Was i bardzo mi sie spodobała. Nie mam z nią żadnych doświadczeń, więc proszę o jakieś wskazówki. Wiem, że musi przejść okres spoczynku.
Strelicja

Kolejna moja nowa roślinka. W sobotę byłam już z nią przy kasie, ale się rozmyśliłam. No, a w niedziele wróciłam po nią
Strelicja