A ja dzisiaj znalazłam piękną Katleje, ale już przekwitała i kosztowała 45 zł i nie chciała mi spuścić na 20 dyszki

Wiem, wiem. Kiedyś też tak próbowałam się targować ale skoro miał jeszcze kwiat to nie był przekwitnięty, tak mi pani powiedziała...Callanthe pisze:Cudownie wszystko rośnie, czekam na kwiatki na nowym pędziku na Black BirdI gratuluję kwiatków na miniaturce
, tyle teraz o nich dyskutujemy i wciąż nie możemy ich rozgryźć
![]()
A ja dzisiaj znalazłam piękną Katleje, ale już przekwitała i kosztowała 45 zł i nie chciała mi spuścić na 20 dyszki
Teraz on jest już troszkę wyblaknięty i stary kwiatuszek już.Dufin pisze:Aniu Twoje storczyki nie próżnująmini ma bardzo dużo pączków, będzie piękny widok gdy rozkwitnie
co do Black bird, jesteś pewna, ze to on? Bardziej mi przypomina z płatków takiego jak ja mam Black Pearl, chyba, ze miałaś fiszkę, ze to Black bird ;) gratuluję przyrostów na katlejce, moja ze mną nie współpracuje
też pojawił się nowy malutki przyrost ale nie wiem czy coś z niego będzie..
Ja zapytałam czy jak już odpadnie mu ostatni kwiat to czy wtedy będzie taniej a ona, że możliwe a zaraz dodała, że raczej jednak nie, bo takie gdzieś odsyłają...Callanthe pisze:A mi powiedziała, że nie ma szefowej to nie może. W sumie nie dziwię jej się, ale zamiast sprzedać chociaż to woli zostawić. I jeszcze takie coś okropnie przyozdobione, no paskudnie i przekwitnięte, no śmierć w oczach. Nie i koniec.
tajemnica rozwiązana, to cynamon inicjuje pojawianie się nowych korzonkówCiku pisze:Wracam po prawie tygodniu, robię przegląd co u moich kwiatuszków i znalazłam go w tym cynamonie z jednym nowym korzonkiem...![]()
To zwykła miniactus pisze:Niech stoi sobie ,wilgoc zwieksza i on ja sobie podciaga.A patrz jak poszedl ,jak burza!!!![]()
![]()
![]()