A ja dzisiaj znalazłam piękną Katleje, ale już przekwitała i kosztowała 45 zł i nie chciała mi spuścić na 20 dyszki
Mój storczykowy wątek
-
Callanthe
- 1000p

- Od: 19 mar 2013, o 17:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój storczykowy wątek
Cudownie wszystko rośnie, czekam na kwiatki na nowym pędziku na Black Bird
I gratuluję kwiatków na miniaturce
, tyle teraz o nich dyskutujemy i wciąż nie możemy ich rozgryźć
A ja dzisiaj znalazłam piękną Katleje, ale już przekwitała i kosztowała 45 zł i nie chciała mi spuścić na 20 dyszki
miło mi dziewczyny bardzo 
Kupiłam jako Black Bird ale ręki nie dam uciąć sobie.
Kupiłam jako Black Bird ale ręki nie dam uciąć sobie.
Wiem, wiem. Kiedyś też tak próbowałam się targować ale skoro miał jeszcze kwiat to nie był przekwitnięty, tak mi pani powiedziała...Callanthe pisze:Cudownie wszystko rośnie, czekam na kwiatki na nowym pędziku na Black BirdI gratuluję kwiatków na miniaturce
, tyle teraz o nich dyskutujemy i wciąż nie możemy ich rozgryźć
![]()
-
Callanthe
- 1000p

- Od: 19 mar 2013, o 17:07
A mi powiedziała, że nie ma szefowej to nie może. W sumie nie dziwię jej się, ale zamiast sprzedać chociaż to woli zostawić. I jeszcze takie coś okropnie przyozdobione, no paskudnie i przekwitnięte, no śmierć w oczach. Nie i koniec.
Teraz on jest już troszkę wyblaknięty i stary kwiatuszek już.Dufin pisze:Aniu Twoje storczyki nie próżnująmini ma bardzo dużo pączków, będzie piękny widok gdy rozkwitnie
co do Black bird, jesteś pewna, ze to on? Bardziej mi przypomina z płatków takiego jak ja mam Black Pearl, chyba, ze miałaś fiszkę, ze to Black bird ;) gratuluję przyrostów na katlejce, moja ze mną nie współpracuje
też pojawił się nowy malutki przyrost ale nie wiem czy coś z niego będzie..
Tak wyglądał wcześniej

a to z neta Black Bird, wydaje mi się, że to ten sam, ale tak jak pisałam. Ręki nie dam sobie uciąć

-- 4 sie 2013, o 21:33 --
Ja zapytałam czy jak już odpadnie mu ostatni kwiat to czy wtedy będzie taniej a ona, że możliwe a zaraz dodała, że raczej jednak nie, bo takie gdzieś odsyłają...Callanthe pisze:A mi powiedziała, że nie ma szefowej to nie może. W sumie nie dziwię jej się, ale zamiast sprzedać chociaż to woli zostawić. I jeszcze takie coś okropnie przyozdobione, no paskudnie i przekwitnięte, no śmierć w oczach. Nie i koniec.
Plątała się w tym co mówiła, więc po prostu nie chciała mi pomóc.
Tez mam Blacka i raczej nie mam watpliwosci ,ze i Twoj nim jest 
A Kasiu mam do Ciebie jeszcze pytanie, reanimuję tego mojego Purple Martina, tak jak doradziłam,wsadziłam keramzyt do niepodziurkowanej doniczki, i do spodka nalałam wody. Ta woda w tym spodku ma stać ciągle, czy ją wylewać??
Ja też mam Blacka... w marzeniach 
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Niech stoi sobie ,wilgoc zwieksza i on ja sobie podciaga.A patrz jak poszedl ,jak burza!!!

- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
tajemnica rozwiązana, to cynamon inicjuje pojawianie się nowych korzonkówCiku pisze:Wracam po prawie tygodniu, robię przegląd co u moich kwiatuszków i znalazłam go w tym cynamonie z jednym nowym korzonkiem...![]()
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
Aniu zmyliły mnie płatki, myślałam, że Black jest cały ciemny bez takich kropeczek i wydawało mi się, że płatki ma bardziej ostro zakończone, przynajmniej taki widziałam u rosarity dlatego zapytałam ;) ale w sumie to hybryda wiec mogą się miedzy sobą różnić, a nie zmienia to faktu, ze piękny jest ;)
Ciku ja dopiero teraz doczytalam Twoja historie z cynamonem
.No gratuluje udanej reanimacji
.Az monitor oplulam ze smiechu 
To zwykła miniactus pisze:Niech stoi sobie ,wilgoc zwieksza i on ja sobie podciaga.A patrz jak poszedl ,jak burza!!!![]()
![]()
![]()