Witam Cie Kasiu w moich skromnych progach , Prawdziwa damą a wrecz królową mieczykowa jest na forum Anitaa, co prawda mam juz 160 odmian ale jeszcze troche do Anity mi niestety brakuje , ale i tak miło mi że sie podobaja
Więc już jestem, ale pod wielkim wrażeniem
Moc kolorów i barw w Twoim (prawie) ogrodzie,że trudno zatrzymać oko na jednym Mi najbardziej podobały się: 1, 11, 77, 114, 115, 147 cudne, ale wszystkie sa cudne
Dlatego Ewciu jak kupuje to kupuje po jednej cebulce danej odmiany, bo inaczej to bym zbankrutowala przy tych cenach nowosci
A ja tam wykopywac lubie bo to sie liczy z "grzebaniem w ziemi" co uwielbiam.... a jeszcze jaka radocha jest jak przy kazdej cebulce jest tyyyyyle dzieci
Różyczki też lubie.... jakies 2 lata temu kupilam z moim dwie, ale zdzikły, bo nie wiedzac jeszcze jak sie je pielegnuje po prostu nie obcinałam ich , ale wiosną chyba jednak zakupie takie duuuze, pachnące
a tu widoczek na rabatke goździkowo - astrową, wkoncu wiecej pojawiło sie kwiatów goździka, aczkolwiek chciałabym aby było bardziej gęsto od kwiatów - moze sie doczekam