Wszystkie róże masz piękne, ale ta na ostatnim zdjęciu obłędna!!
Ogródeczek An-ki cz.3
-
Monia68
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródeczek An-ki cz.3
Aniu, chciałam się przywitać po powrocie

- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aneczko róże cudne!!!!! 
Aniu
Ta ostatnia kompozycja powojnikowo-różana jest cudna 
- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Kobieto! Ty chyba chcesz mnie dobić
Mów mi tu szybko, czy ten powojnik to tak sam sobie rośnie, bez podpórek
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu ależ wspaniałe duety róż z powojnikami, widok niesamowity
To naprawdę świetne połączenie, niesamowicie się uzupełniają i podkreślają nawzajem swój urok 
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Zaciekawiła mnie ta dwukolorowa róża....fajnie to wygląda.....tylko za duża jak na moje "hektary".... 
-
gloriadei

- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Kontakt:
I tak GdF bije wszystkie na głowę !!! ;) 
Ewuś-dziękuję- GFmiała być z dedykacją właśnie dla Ciebie.[/b
Grażynkorosso-to są aż 3 sadzonki obok siebie-jedna nie zajmuje dużo miejsca ale 2 lub 3 wyglądają obłędnie.
Kolorów doszukasz się 4-pomarańcz,żółty,róż i w końcu biała.
Aga w realu wygląda to jeszcze piękniej-nie potrafię zrobić zdjęcia aby oba powojniki były widoczne.
Empuzo-przysięgam-bez podpórek-klematisy wiją się wśród tych małych kwiatuszków i same układają się jak chcą.
Moniko no nie powiem-długo Cię nie było
.A różami dalej Cię kuszę.
Małgosiu no i nie wiem ale tak jak pokazałaś -takiego etapu nie mam sfotografowanego.Będę pilnowała tego pączka to może będziemy widziały podobieństwo.Zobacz ten etap-trochę podobny.

Aniu ,Bogusiu-dziękuję w imieniu róż.Zaraz idę do Waszych ogródków podziwiać Wasze pięknotki.
Grażynkorosso-to są aż 3 sadzonki obok siebie-jedna nie zajmuje dużo miejsca ale 2 lub 3 wyglądają obłędnie.
Kolorów doszukasz się 4-pomarańcz,żółty,róż i w końcu biała.
Aga w realu wygląda to jeszcze piękniej-nie potrafię zrobić zdjęcia aby oba powojniki były widoczne.
Empuzo-przysięgam-bez podpórek-klematisy wiją się wśród tych małych kwiatuszków i same układają się jak chcą.
Moniko no nie powiem-długo Cię nie było
Małgosiu no i nie wiem ale tak jak pokazałaś -takiego etapu nie mam sfotografowanego.Będę pilnowała tego pączka to może będziemy widziały podobieństwo.Zobacz ten etap-trochę podobny.

Aniu ,Bogusiu-dziękuję w imieniu róż.Zaraz idę do Waszych ogródków podziwiać Wasze pięknotki.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
ANIU GF slicznie wygląda z tymi powojnikami . tylko trzeba miec takie powojniki ,żeby o jednym czasie kwitły razem z różami . Tak zaglądając na porównywalne zdjęcia to raczej nie są te same róże ,gdyż Twoja Aniu ma 2 serca ta jakby podwóje wejście . Ślicznie będzie wyglądać jak rozkwitnie
- Alionuszka

- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Anka Vltava jest super ...wyobrażasz sobie jej rozrośnięte pędy z bukietami takich fioletów ...,i to obok Ghislaine de Feligonde...
Jeden i drugi powojnik pasuje do GdF jak ulał...Julii jest cudowna ,a ja już nie mam gdzie sadzić...
Tak wygląda Twoja Vltava http://ruze.wi.cz/cs/vltava.html
Jeden i drugi powojnik pasuje do GdF jak ulał...Julii jest cudowna ,a ja już nie mam gdzie sadzić...
Tak wygląda Twoja Vltava http://ruze.wi.cz/cs/vltava.html
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
a ja tez będę już wkrótce podziwiać moją czeszkę, grzeczna dziedwczynka zaaklimatyzowała sie to pewnie i kwiatami obsypie, dzięki 
Jadziu na pierwszy rzut oka to nie sa podobne ale wiesz jak to jest z różami nowoposadzonymi.
Prosiłam AnięDS żeby wkleiła zdjęcie swojej Giardiny ale pewnie nie przeczytała postu.
Taruś cieszę się z Tobą
Nelu ,zeby Wltawa jeszcze ponawiała kwitnienie to już zadowolenie byłoby całkowite.Dobrze,że posadziłam ją razem z Piruette-już wyglądają razem prześlicznie.(no a po drugiej stronie Ghislaine też jej będzie dio twarzy z takim towarzystwem)
Prosiłam AnięDS żeby wkleiła zdjęcie swojej Giardiny ale pewnie nie przeczytała postu.
Taruś cieszę się z Tobą
Nelu ,zeby Wltawa jeszcze ponawiała kwitnienie to już zadowolenie byłoby całkowite.Dobrze,że posadziłam ją razem z Piruette-już wyglądają razem prześlicznie.(no a po drugiej stronie Ghislaine też jej będzie dio twarzy z takim towarzystwem)
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Przeczytałam, ale moje pąki się zmarnowały
Deszcz na przemian z palącym słońcem zrobił swoje, Giardina nie wygląda dobrze, pąki zasychają i nie rozwijają się.
U mnie zbyt mokro było ostatnio
Kolor mam teraz tak jasny, jak Twój, porcelanowy
Róża Gosi nie wygląda na Giardinę, ma za mało płatków, ale niech się rozwinie jeszcze
Pąk też inny jak na moje oko
Deszcz na przemian z palącym słońcem zrobił swoje, Giardina nie wygląda dobrze, pąki zasychają i nie rozwijają się.
U mnie zbyt mokro było ostatnio
Kolor mam teraz tak jasny, jak Twój, porcelanowy
Róża Gosi nie wygląda na Giardinę, ma za mało płatków, ale niech się rozwinie jeszcze
Pąk też inny jak na moje oko