Maryna.
Ogród Igi cz.6
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Igi cz.6
Iga pozazdrościłam Ci kolażu z trawkami - super!!! to wyszło ,bardzo mi się podoba.Muszę sobie też "kliknąć" ale już dla własnych potrzeb . Bo co za dużo to niezdrowo..powiadają
...
Maryna.
Maryna.
- kubanki

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Może być modrzew. W każdym razie śliczny
A, właśnie sprawdziłam i ja też mam taki, tylko szczepiony na 1,2m wysokości. W tym roku nabyłam u Andrzejewskich
Jednak tak ślicznie się nie wybarwił 
Iga, masz już może spis swoich żurawek? Ostatnio znowu rzadko siadam do komputera i może coś wrzucałaś, a ja przegapiłam. Czy w Twoich też coś wyjada dziurki? Na pewno to nie są ślimaki, bo u mnie ich nie ma na szczęście. Dziurki są raczej małe. Podobne były w niektórych hostach. Nie wiem co to może być, więc nie wiem jak z tym walczyć.
Mam jeszcze jedno pytanie. Kiedy sugerujesz okryć rośliny: wrzosy i wrzośce gałązkami, drzewa posadzone w tym roku?
A, właśnie sprawdziłam i ja też mam taki, tylko szczepiony na 1,2m wysokości. W tym roku nabyłam u Andrzejewskich
Iga, masz już może spis swoich żurawek? Ostatnio znowu rzadko siadam do komputera i może coś wrzucałaś, a ja przegapiłam. Czy w Twoich też coś wyjada dziurki? Na pewno to nie są ślimaki, bo u mnie ich nie ma na szczęście. Dziurki są raczej małe. Podobne były w niektórych hostach. Nie wiem co to może być, więc nie wiem jak z tym walczyć.
Mam jeszcze jedno pytanie. Kiedy sugerujesz okryć rośliny: wrzosy i wrzośce gałązkami, drzewa posadzone w tym roku?
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Marysiu, w zimie pora na zabawy, nie prac ogrodowych to można zgłębiać tajniki programów.
Uwierzycie ,ze rok temu zapisałam się na forum i nauczyłam włączać komputer.
Aniu, roślinki przykrywamy jak mróz zetnie ziemie, nie wcześniej.A jaki drzewa ty chcesz przykrywać?Jak pamiętam to masz same normalne roślinki, żadnych wynalazków?
Uwierzycie ,ze rok temu zapisałam się na forum i nauczyłam włączać komputer.
Aniu, roślinki przykrywamy jak mróz zetnie ziemie, nie wcześniej.A jaki drzewa ty chcesz przykrywać?Jak pamiętam to masz same normalne roślinki, żadnych wynalazków?
- MalaRybka
- 1000p

- Od: 22 mar 2007, o 15:54
Igo, co się stało, że jesteś na forum o tej porze? Net nie szwankuje?
Pozdrawiam serdecznie. MałaRybka.
Ogród Rybki
Ogród Rybki
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iguś, widzę, że net się poprawił
Nie chcę mi się wierzyć, że rok temu nie umiałaś włączyć komputera

-
iga23

- Kontakt:
Mam trochę lepszą prędkość, i nie oglądam zdjęć.Zazwyczaj nie jestem o tej porze , bo taki jeden jest zazdrosny o wieczory.Ale siedzę z farba na włosach to mi wszystko wolno, wie,że tego nie lubię.
Najchętniej bym nic nie robiła z włosami,ale w zeszłym roku próbowałam i nie wyglądało to ciekawie.
Zaraz zmykam zmyć farbę, pa.
Najchętniej bym nic nie robiła z włosami,ale w zeszłym roku próbowałam i nie wyglądało to ciekawie.
Zaraz zmykam zmyć farbę, pa.
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Znam takich zazdrosnych
Miłego wieczoru
Miłego wieczoru
- MalaRybka
- 1000p

- Od: 22 mar 2007, o 15:54
Zbieram się od tygodnia żeby włosy pofarbować. Też tego nie lubię. Na siedzenie u fryzjera szkoda mi czasu, więc będę musiała sama to zrobić
. Mój 2 m-ny synuś był niedawno ze mną u fryzjera
. Pięknie się spisał i grzecznie się przyglądał jak mamusi włosy robiły sie coraz krótsze.
Pozdrawiam serdecznie. MałaRybka.
Ogród Rybki
Ogród Rybki
- JolantaG

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
IGUŚ ,mnie też lada dzień stuknie roczek, odkąd jestem na forum i podobnie jak Ty uczyłam się od podstaw .
Też mam nową fryzurkę ,ale niestety musiałam się wysiedzieć u fryzjera .
Też mam nową fryzurkę ,ale niestety musiałam się wysiedzieć u fryzjera .
- 100krotka

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
Iguś, Ty się uczyłąś od podstaw obsługi tego i tamtego, a ja sie dzięki takim osobom jak Ty uczę "obsługi" ogrodu
I teraz powiedz mi, co trudniejsze? Jak człowiek coś myszką kliknie, to od razu widzi, czy działa, czy nie, a jak coś zrobi w ziemi, to niestety trzeba czekać, i czekać, i czekać...
Bardzo ładne "kolaże" Ci wychodzą, no ale i budulec szlachetny...
Bardzo ładne "kolaże" Ci wychodzą, no ale i budulec szlachetny...
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
-
iga23

- Kontakt:
Witam po mroźnym weekendzie.
Moniko, u mnie jest dwóch zazdrośników, mąż i pies, jeden na drugiego patrzy wilkiem, czemu myziany jest ten drugi.
Rybko, ja też tylko ścinać lecę do fryzjera, przez to wizyta krótka.
Lisko, niestety taki kolor jak zwykle, kiedyś eksperymentowałam, ale teraz robię się na ten sam, kasztan.
Jolu, ja już od pewnego czasu robię sobie sama, wizyty u fryzjera musiały by być długie i ca miesiąc, a tak to w domu i jeszcze forum poczytam.
Stokrotko, nie wiem co łatwiejsze, jak tylko jest jakiś mały problem z kompem to panikuję i wydzwaniam do mądrzejszych.Nawet nowy watek Karo mi pomagała.
Ale fakt, efekt kliknięcia jest natychmiastowy, i nie wiem czy to właśnie nie jest straszne.
Moniko, u mnie jest dwóch zazdrośników, mąż i pies, jeden na drugiego patrzy wilkiem, czemu myziany jest ten drugi.
Rybko, ja też tylko ścinać lecę do fryzjera, przez to wizyta krótka.
Lisko, niestety taki kolor jak zwykle, kiedyś eksperymentowałam, ale teraz robię się na ten sam, kasztan.
Jolu, ja już od pewnego czasu robię sobie sama, wizyty u fryzjera musiały by być długie i ca miesiąc, a tak to w domu i jeszcze forum poczytam.
Stokrotko, nie wiem co łatwiejsze, jak tylko jest jakiś mały problem z kompem to panikuję i wydzwaniam do mądrzejszych.Nawet nowy watek Karo mi pomagała.
Ale fakt, efekt kliknięcia jest natychmiastowy, i nie wiem czy to właśnie nie jest straszne.
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Witaj Iguś
na zazdrośników obierz metodę obu rąk, jedną głaskaj jednego, drugą drugiego
ale obawiam się, że Pana Męża to nie koniecznie zadowoli

Iguś jak u Ciebie przymrozki
u mnie dziś był spory mróz, na 4 piętrze było -5, więc przy gruncie aż strach pomyśleć. Wszystkie różyczki, które do wczoraj jeszcze pieknie się trzymały, dziś już padnięte
i listków na drzewach już bardzo malutko, ale piękne kolorowe dywany ścielą się na trawniku
Iguś jak u Ciebie przymrozki
-
iga23

- Kontakt: