Z kwiatowego dworku "M & M" cz.2
- judyta
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 lut 2008, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Koniec świata
Wpadłam po przerwie w odwiedziny i od razu odebrało mi mowę...lepiej pójdę zanim stracę rozum...wpadnę później, jak troszku ochłonę!
KOLEKCJA IMPONUJĄCA!!!! Gratuluję!!!

KOLEKCJA IMPONUJĄCA!!!! Gratuluję!!!
serdecznie pozdrawiam, judyta.
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
- maria5
- 1000p

- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
Judytko dziękuję wpadaj częściej a ta kolekcja to dzięki internetowi i temu forum
Ewuś też się cieszę że ją zidentyfikowałaś a ja w dalszym ciągu mam plakietki wypisane z nazwami i nie wiem gdzie je wetknąć
Monisiu ja z tego oglądania dostaję
a azalia dalej traci listki chyba nie pomógł a Baymatu u nas nie ma , dawali mi coś w zastępstwie ale nie wzięłam
może jeszcze za wcześnie , wiem jak robić szczepki rododendronów tylko czy tak samo jest z azaliami

Ewuś też się cieszę że ją zidentyfikowałaś a ja w dalszym ciągu mam plakietki wypisane z nazwami i nie wiem gdzie je wetknąć
Monisiu ja z tego oglądania dostaję
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Marysiu strasznie mi przykro, ale Nina Weibul na pewno nie jest pnąca, może w sklepie pomylili się co do nazwy, i sprzedali Ci jakąś inną pnącą, sprawdź u mnie w wątku, ostatnio pokazywałam przegląd róż i są tam jej fotkimaria5 pisze:
Agnieszko dziękuję ale czy ona jest pnąca![]()
bo ja kupiłam jako pnącą , więc posadziłam ją przy drabince
![]()
i znowu wyszłam na
![]()
- maria5
- 1000p

- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
Ewuś, wiem już dawałam ale albo są za małe, albo po prostu nie wiedzą, co nie znaczy że w przyszłym roku może już będą nadawały się do identyfikacji na razie pokarzę co nam może ktoś rozpozna
Agnieszko już wiem że Nina nie jest pnąca jest czerwona i lekko zamszowa śliczna widziałam twoją ale twoja jest już duża a moja miała jednego kwiatka i tak bym ją kupiła tylko nie tam powinna rosnąć, następną jest Westerland

cdn.
Agnieszko już wiem że Nina nie jest pnąca jest czerwona i lekko zamszowa śliczna widziałam twoją ale twoja jest już duża a moja miała jednego kwiatka i tak bym ją kupiła tylko nie tam powinna rosnąć, następną jest Westerland

cdn.
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
Hortensje śliczne, a oczko - tylko podziwiać 
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "