Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Krysiu, były w Żorach! ;:49
Kwiatuszku, bardzo się cieszę, ze miło spędziłas u mnie czas
Masz rację, nie są to sprawy zycia i smierci, aby nad nimi rozpaczać. Nic to! Nie takie kataklizmy przechodziłam

Co roku pod koniec lata budzi sie we mnie przekonanie, że w następnym sezonie stworzę ogród swoich marzeń...
Beatko,żabek jakoś nie słyszę, ale co przycupnę nad oczkiem, to zawsze kilkanaście naliczę
Trawa, ta ciemna, to rozplenica amerykańska, u nas jednoroczna.
Woda juz nie schodzi z oczka bo - słuchajcie! - zlokalizowałam dziurę!
A M kupił dziś pistolet "klejowy" i jutro będę kleić!
Kwiatuszku, bardzo się cieszę, ze miło spędziłas u mnie czas
Co roku pod koniec lata budzi sie we mnie przekonanie, że w następnym sezonie stworzę ogród swoich marzeń...
Beatko,żabek jakoś nie słyszę, ale co przycupnę nad oczkiem, to zawsze kilkanaście naliczę
Trawa, ta ciemna, to rozplenica amerykańska, u nas jednoroczna.
Woda juz nie schodzi z oczka bo - słuchajcie! - zlokalizowałam dziurę!
A M kupił dziś pistolet "klejowy" i jutro będę kleić!
- chatte
- Przyjaciel Forum

Witaj Dynko, miło Cie gościć w "rewolucyjnym" ogródku 
Mnie też komary jedzą , dlatego wieczorem muszę uciekać do domu. Żabki chyba na to nie pomogą, ale na pewno zmniejszą populacje różnych szkodników, no i są takie urocze!

Gabi, nie mam pojęcia, jak ta dziura mogła powstac i nie będę dochodzić, bo i tak nie dojdę. Mam nadzieję, ze łatka będzie trzymać i wiecej się taka historia nie powtórzy, bo następ[nym razem chyba zacznę kopać dziurę pod nowe oczko, betonowe
Mnie też komary jedzą , dlatego wieczorem muszę uciekać do domu. Żabki chyba na to nie pomogą, ale na pewno zmniejszą populacje różnych szkodników, no i są takie urocze!

Gabi, nie mam pojęcia, jak ta dziura mogła powstac i nie będę dochodzić, bo i tak nie dojdę. Mam nadzieję, ze łatka będzie trzymać i wiecej się taka historia nie powtórzy, bo następ[nym razem chyba zacznę kopać dziurę pod nowe oczko, betonowe
- chatte
- Przyjaciel Forum

Haniutek, tylko uważaj z tą bronia! ;)
Jak ja sie cieszę, że roslinki będą mogły szybko wrócić do wody. Niektóre zdążyły zrobić olbrzymie korzeńska! Oby tylko klej dobrze trzymał. Zdam relację
Księciunio buziaka dostanie, ale wątpię, czy się przemieni....Wolę, zeby się nie zmieniał, w tej postaci bardzo mi odpowiada
Jak ja sie cieszę, że roslinki będą mogły szybko wrócić do wody. Niektóre zdążyły zrobić olbrzymie korzeńska! Oby tylko klej dobrze trzymał. Zdam relację
Księciunio buziaka dostanie, ale wątpię, czy się przemieni....Wolę, zeby się nie zmieniał, w tej postaci bardzo mi odpowiada
- chatte
- Przyjaciel Forum

Jadziu, dziurka juś zaklejona i oczko pełne, tylko woda jakaś brudna się zrobiła
Żabka się kłania i buziaka śle
Alutka, z pewnością szanujący się ogród nigdy nie może być ostatecznie skończony ;)
Chciałabym jednak, zeby mój był bliski tej granicy, kiedy można by go było uznać za skończony, tymczasem mój wciąż jest jakby na początku tworzenia
Dla Ciebie też buziaczek od żabki
Żabka się kłania i buziaka śle
Alutka, z pewnością szanujący się ogród nigdy nie może być ostatecznie skończony ;)
Dla Ciebie też buziaczek od żabki
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Izuś a czy żabki koncertują jeszcze wieczorami ?
Taki koncert, to moje marzenie, które u mnie zrealizuje się dopiero wiosną.

Taki koncert, to moje marzenie, które u mnie zrealizuje się dopiero wiosną.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Pewno księciunio jakiś leniwy, albo jesień czuje i myśli raczej o zimowej kryjówce a nie o rechotaniu.
Pewno od tych komplementów zakręciło mu się w głowie.

Pewno od tych komplementów zakręciło mu się w głowie.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki