Witajcie Kochani 
Czas leci, słońca brak, człowiek w jakąś depresje wpadnie
Dzisiaj dostałem paczuszki z liliami

zamawiałem w 2 miejscach i akurat z obu dzisiaj dostałem, niestety potwierdziły się moje obawy po przeczytaniu u Was komentarzy o cebulach z lilly... zawiodłem się cebulki są małe, moim zdaniem jak na taką cenę to drogie, na szczęście z Wild Li.... okazały się sporawe, w sumie dwa razy większe, więc w przyszłym roku już tylko od nich zamówię

Poniżej foto paczek po prawej stronie z lilly.... po lewej z Wild L..... taka sama ilość cebulek różnicę widać (pudełka wypełnione tylko cebulami do pełna)

No i zajrzałem na działkę na moment, powoli coś się budzi, ale słońca brak ewidentnie.
Piotrek [buum] no mam nadzieję, że clemki będą rosły jak szalone.
Iwonko [iwona0042] ze zdrówkiem już trochę lepiej, ale jeszcze nie do końca mi przeszło
Gosiu [Margo2] niby porządek ale sporo pracy jeszcze mnie czeka

moje lilie już są więc niedługo sadzenie.
Marlenko [wagabunga123] mam nadzieję, że z każdym dniem pogoda będzie coraz lepsza, też na to czekam.
Ewelinko [ewelkacha88], Soniu [cyma2704] no mam nadzieję, że będzie co podziwiać hehe
Kasiu [1Kasia1] zapraszam i dziękuję
Aniu [aneczka1979] jak wypadną mi jakieś wielkokwiatowe to na pewno zamówię w ich miejsce te łatwe w uprawie

teraz trzymam je w pokoju w domu, rosną jak szalone i boję się czy nie zdziczeją, w ogóle niektóre pąki już dostały... nie wiem czy tak powinno być i nie wiem kiedy je wysadzić, bo teraz chyba jeszcze za wcześnie.
Wandziu [mimoza55] no mam nadzieję, że to ciepło przyjdzie
Aga [jagusia111] i marketowe są piękne, a skoro wypuścił pączki to na pewno żyje
Marysiu [Maska] no szkoda, że się nie udało spotkać opiekuna, bo byśmy pewnie byli bardziej doinformowani jakby się podzielił wiedzą jak dbać żeby takie okazy były.
Beatko [Beaby] zdjęcia na pewno będą a i jak nie wyjdzie to też się nie poddam.
Bogusiu [bwoj54] dziękuję i mam nadzieję, że będzie tak jak mówisz.
Mariuszu [gloff] hehe no ja pieska nie mam więc nie będzie takiego problemu, a mączkę też zakupiłem
Lenka [Carmelka00] dziękuję
No a tutaj moja Edenka jeszcze w okryciu, ale w weekend będę już ściągał i chyba lilie, które nigdy nie zakwitły

Hmm nie wiem czemu zdjęcia mi się obracają

muszę to zweryfikować :P=== [już zweryfikowane i obrócone dzięki jagusi111]