Wiosna, piaski no i my :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
garbowski
200p
200p
Od: 25 sie 2014, o 17:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wiosna, piaski no i my :)

Post »

ewa-s pisze: No,ale skromność cechuje ludzi wielkich :)
No wiem Ewo, 192 cm robi wrażenie ;:306 ;:306 . Jeszcze raz dziękujemy i czekamy ponownie.

Kaju to Fuji HS-10, trochę "wredny" na początku ale jak już się go opanuje to potrafi sie odwdzięczyć naprawdę ładnymi fotkami. Z tego co było dostępne jak go kupowałem to klasa średnia. Nie ma co się bać, to naprawdę przyjemny kompakcik. W lustro moim zdaniem , dla takiego focenia jak ja nie warto sie pchać. Same body to 3-4 tyś + dobry obiektyw to wydatek rzędu 4-5 tyś.
Awatar użytkownika
kaja_krys
200p
200p
Od: 17 lip 2012, o 10:22

Post »

Lilie pięknoty, dotykać tak (można z ekranu), oglądać tak (można z ekranu) - powąchać nie (ekran nie pachnie). Zdjęcia wychodzą Ci bardzo dobrze nawet komórką, czyli dużą rolę spełnia fotograf.
Jeśli trzeba się odważyć to zafunduję sobie nowy aparat i spróbuję trochę się poduczyć, bo w zimie fotki letnie do oglądania jak znalazł.
Pozdrawiam Krystyna
garbowski
200p
200p

Post »

Krysiu, trzeba robić, robić i robić fotki. Efekty za jakiś czas same przyjdą ;:333 .
Awatar użytkownika
gohape
100p
100p
Od: 22 lip 2014, o 08:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Fotki piękne. W sumie nie - rośliny piękne, a Ty je wyśmienicie uwieczniłeś. Normalnie zakochać się można. Masz oko i wyczucie chwili i aparatu. Chyba muszę sobie jakoś zapisać, że mam do Ciebie wracać zimą :lol:
Pozdrawiam, Gośka
W moim ogródku
garbowski
200p
200p

Post »

Gosia masz rację, to przyroda jest piękna. Dziś pracowity dzień na działce,nie było za bardzo czasu, ale na nasze lilie znalazła się minutka :wink:
Awatar użytkownika
gohape
100p
100p

Post »

Dokładnie.. u mnie niby podlało trochę ale dzisiaj z wężem się bujałam po podwórku. Dobrze, że dużo tego nie mam. Jak jednak pomyślę, że zapowiadają powyżej 30 stopni to sama więdnę..
Pozdrawiam, Gośka
W moim ogródku
ewa-s
500p
500p
Od: 19 sty 2013, o 10:43

Post »

garbowski pisze:ewa-s napisał(a):
No,ale skromność cechuje ludzi wielkich :)

No wiem Ewo, 192 cm robi wrażenie ;:306 ;:306
Tak mi się zdawało,że z góry na mnie patrzysz ;:306 :;230

Piękne lilie,ja mam taką różową...ale u mnie słabo kwitła,dobrze że chociaż pachniała ładnie.
Nie wiem jak to jest, narzekasz że ziemia słaba"tylko piach,suchy piach",a tak wszystko pięknie rośnie i kwitnie okazale.
garbowski
200p
200p

Post »

Gosiu, coś piszą że może padnie nowy rekord ciepła. Te 30 to pikuś..ponoć ponad 40 może być ;:oj ;:oj
http://polska.[nazwa zakazana ]/pogoda-na-prz ... 943,1.html
ewa-s
500p
500p
Od: 19 sty 2013, o 10:43

Post »

Andrzej masz rację,byłam i widziałam :D i przyznaj ,że to wcale nie jest skrawek...zielone to nie tylko kwiaty,ale też drzewa i krzewy,a macie tych nasadzeń naprawdę dużo,a już w porównaniu z moimi rabatkami ;:oj ale nie widziałeś moich,więc cóż możesz powiedzieć.
Zdjęcia robisz super,ale gdyby nie było co fotografować,to i super fotograf i super aparat by nie pomógł :)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
garbowski
200p
200p

Post »

ewa-s pisze: Zdjęcia robisz super,ale gdyby nie było co fotografować,to i super fotograf i super aparat by nie pomógł :)
Dokładnie tak jak piszesz, niestety nie zawsze jest aparat pod ręką albo warunki żeby fotkę zrobić. Miałem szczęście widzieć na przykład stado 300-400 żurawi odpoczywających u nas na łąkach ale człowiek w takich momentach "głupieje" widząc coś tak wspaniałego i nie zawsze potrafi dobrze sfotografować. Tak jak w Dubrowniku, wieczorem, gdy zapalały sie wieczorem iluminacje starego miasta..na ileś fotek tylko pare wyszło a widok jest powalający.
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

:wit A ja nic powiem czy to tak musi być że tylko 10km macie działkę od mojej a ja ją nie widziałam jeszcze w tym roku buuu , bardzo żałuję że nie mam roweru na trzech kółkach :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
gohape
100p
100p

Post »

Żyjątka normalnie jakby Ci pozowały do zdjęć.. Na dużym zoomie robiłeś?
O tych temperaturach słyszałam i w takich chwilach mam nadzieję, że jednak "telewizja kłamie" :wink:
Pozdrawiam, Gośka
W moim ogródku
Awatar użytkownika
Daria_Eliza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lut 2013, o 01:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Piękne zdjęcia. ;:333
Żurawie i bociany to piękne ptaki.
Widziałam jednego zadomowionego żurawia na Pomorzu, nie odleciał, bo coś tam ze skrzydłem miał nie tak. I został w gospodarstwie. Był całkiem dobry w łapaniu szkodników.
A ja bym nie miała nic przeciwko zadomowionemu boćkowi - żeby mi myszowate na łące łapał, bo mi ryją pod każdą rabatką. :evil:
garbowski
200p
200p

Post »

Działki nie ma co pokazywać :twisted: wiadomo, tragedia. Ten tydzień jeszcze tylko powiększy straty, trudno się mówi. Rok wyjątkowy, bo takich długich upałów moja pamięć, w miarę dobra :wink: nie pamięta.
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

:wit Andrzejku! cudownie złapałeś budzący się dzień no cudnie i ten kościół. ;:196
A księżyc rogalik super no tak do pełni będzie słonko świeciło z moich obserwacji he, he też zgadza się. :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”