No wiem Ewo, 192 cm robi wrażenieewa-s pisze: No,ale skromność cechuje ludzi wielkich

. Jeszcze raz dziękujemy i czekamy ponownie.
 . Jeszcze raz dziękujemy i czekamy ponownie.Kaju to Fuji HS-10, trochę "wredny" na początku ale jak już się go opanuje to potrafi sie odwdzięczyć naprawdę ładnymi fotkami. Z tego co było dostępne jak go kupowałem to klasa średnia. Nie ma co się bać, to naprawdę przyjemny kompakcik. W lustro moim zdaniem , dla takiego focenia jak ja nie warto sie pchać. Same body to 3-4 tyś + dobry obiektyw to wydatek rzędu 4-5 tyś.

.
 .

i przyznaj ,że to wcale nie jest skrawek...zielone to nie tylko kwiaty,ale też drzewa i krzewy,a macie tych nasadzeń naprawdę dużo,a już w porównaniu z moimi rabatkami
 i przyznaj ,że to wcale nie jest skrawek...zielone to nie tylko kwiaty,ale też drzewa i krzewy,a macie tych nasadzeń naprawdę dużo,a już w porównaniu z moimi rabatkami 

A ja nic powiem czy to tak musi być że tylko 10km macie działkę od mojej  a ja ją nie widziałam jeszcze w tym roku buuu  , bardzo żałuję że nie mam roweru na trzech kółkach
 A ja nic powiem czy to tak musi być że tylko 10km macie działkę od mojej  a ja ją nie widziałam jeszcze w tym roku buuu  , bardzo żałuję że nie mam roweru na trzech kółkach  

wiadomo, tragedia. Ten tydzień jeszcze tylko powiększy straty, trudno się mówi. Rok wyjątkowy, bo takich długich upałów moja pamięć, w miarę dobra
 wiadomo, tragedia. Ten tydzień jeszcze tylko powiększy straty, trudno się mówi. Rok wyjątkowy, bo takich długich upałów moja pamięć, w miarę dobra