A szałwie ja z kolei posadziłam za różami i dobrze, bo to rabatówki i szałwie w tym roku są już od nich wyższe.
Mój Doktorek od Ciebie, Majeczko, też! Cudny jestgloriadei pisze:Majeczko![]()
pragnę donieść że Doktorek, choć długo trzymał w napięciu, puścił się od korzenia z wielką siłą w górę i pięknie rośnie!
Ewuniu nie wszystkie kwitną a niektóre po jednym kwiatku zechciały zejść z tego świata. No ale trudno, już zamówiłam nowe.Rozanka pisze:Majeczko, dopiero nadrobiłam zaległości od kiedy wyrzuciło mnie z netu parę dni temu.Nie wiem co się wydażyło, może to przez burze. U mnie co noc deszcze, burze i gradobicia. Jeszcze tyle wody nigdy nie było latem. Wszystko rośnie jak wściekłe, a najbardziej chwasty.
![]()
Róże utopione i zeszmacone, choć było ich tak mało. Nie to co u Ciebie.Jestem w szoku, jak pieknie kwitną wszystkie nowości.
![]()
Rewelacja!!! Aż nie wiem, która najładniejsza. Chyba Souvenir de Brod i Dr Jamain mnie kusi najbardziej.![]()
Kwitnący ogród robi ogromne wrażenie, tyle pięknych roślin. I lilie fantastyczne. Jeżeli chcesz to mogę Ci je nazwać.
A do mnie mówi cały czas...."kup mnie, kup mnieee....."edulkot pisze:(...)Jak do tej pory Pashmina do mnie nie przemówiła i śmiem wątpić czy kiedykolwiek przemówi.