Arletko 
- tak , masz rację - miłego zawsze za mało .
Renatko 
- byłam nieobecna i duchem i ciałem na forum (choć nie do końca),ale jeszcze będzie okazja pokazać .
Aniu 
- jeszcze raz : serdeczne podziękowanie i ...
do zobaczenia
Agnieszko 
- też bardzo się cieszę .
Adamie 
- są jeszcze "w obróbce"
Stasiu 
- dla Ciebie byłby prawie raj.Było mnóstwo ogrodowych i troszeczkę tylko doniczkowców,ale okazy wspaniałe . Dziewczyny przesympatyczne - cudowne wspomnienia na długie,zimowe wieczory.
Iwonko 
- często o Tobie myślę . Mam nadzieję , że spotkanie z przyjaciółmi było udane . Też liczę na kolejme spotkanie .
Jatra 
- nie należy zazdrościć , trzeba przyjechać - kolejna wystawa w maju ?
Lidko 
- tak , odległość często bywa przeszkodą .
Agnieszko(mniodkowa)

- a wiesz,że zachowałam się jak oferma , nie mam ani jednego zdjęcia dziewczynek , jest kawałek łydki Iwonki .
Magdo 
- kawał świata od Ciebie trzeba przejechać . Ty , to coś w rodzaju wystawy , masz pewnie na codzień?
Justynko 
- Justynko , bardzo chętnie się z Tobą zobaczę , z ciastkiem niekoniecznie ale kawa - z przyjemnością .
Helenko 
- umawiałyśmy się publicznie . Nawet się rozglądałam czy nie zobaczę kogoś z forum kto ma zdjęcie w avatarze . Podejrzewałam dwie osoby i faktycznie były z forum lecz innego.
No i oczywiście nie trafiłam w imię jednej a druga pozostała niezidentyfikowana .
Dziękuję wszystkim Wam za odwiedziny - na pewno jakieś zdjęcie wrzucę i najpóźniej do niedzieli