dawno u Ciebie nie byłam za co
  dawno u Ciebie nie byłam za co  widze jakieś spotkanka się odbywaja
 widze jakieś spotkanka się odbywaja też z chęcią obejrzę fotorelację z niego ,jest bardzo miło zobaczyć forumki na żywo

dawno u Ciebie nie byłam za co
  dawno u Ciebie nie byłam za co  widze jakieś spotkanka się odbywaja
 widze jakieś spotkanka się odbywaja 

...ale jakże mogłoby być inaczej, jak były same cudne i mądre dziewczyny
 ...ale jakże mogłoby być inaczej, jak były same cudne i mądre dziewczyny   

- może (98%) uda się jutro.Dziś porządki w komputerze bo nawet na zdjęcia nie ma miejsca.
 - może (98%) uda się jutro.Dziś porządki w komputerze bo nawet na zdjęcia nie ma miejsca.  
  - ja też .
  - ja też . - jedno stoisko z Twoimi ulubieńcami było duże,nazw żadnych,sukulenty piękne,kaktusów mniej,dziewczynki chyba coś kupiły ?!
  - jedno stoisko z Twoimi ulubieńcami było duże,nazw żadnych,sukulenty piękne,kaktusów mniej,dziewczynki chyba coś kupiły ?! - jeszcze w aparacie .  :x
  - jeszcze w aparacie .  :x  - ogrodowych było zatrzęsienie ale ogródków nie rozdawali .
  - ogrodowych było zatrzęsienie ale ogródków nie rozdawali .   
  - byłaś jednym z piękniejszych kwiatków . Też mam nadzieję na jeszcze .
  - byłaś jednym z piękniejszych kwiatków . Też mam nadzieję na jeszcze . 

coraz częściej żałuję, że tak daleko mieszkam
 coraz częściej żałuję, że tak daleko mieszkam 
 bo miło byłoby poznać choć na monitorze
 bo miło byłoby poznać choć na monitorze   Zdaje się był gdzieś taki nawet wątek, że dodawało się swoje zdjęcia prywatne, ale zagubił mi się
  Zdaje się był gdzieś taki nawet wątek, że dodawało się swoje zdjęcia prywatne, ale zagubił mi się   

przywołuję ja Cie tu, pokaż w końcu co tam masz nowego????
 przywołuję ja Cie tu, pokaż w końcu co tam masz nowego????   

Może w następnym roku się uchwycę
 Może w następnym roku się uchwycę  

- tak , masz rację - miłego zawsze za mało .
  - tak , masz rację - miłego zawsze za mało . - byłam nieobecna i duchem i ciałem na forum (choć nie do końca),ale jeszcze będzie okazja pokazać .
  - byłam nieobecna i duchem i ciałem na forum (choć nie do końca),ale jeszcze będzie okazja pokazać . - jeszcze raz : serdeczne podziękowanie i ...do zobaczenia
  - jeszcze raz : serdeczne podziękowanie i ...do zobaczenia - też bardzo się cieszę .
  - też bardzo się cieszę . - są jeszcze "w obróbce"
  - są jeszcze "w obróbce" - dla Ciebie byłby prawie raj.Było mnóstwo ogrodowych i troszeczkę tylko doniczkowców,ale okazy wspaniałe . Dziewczyny przesympatyczne - cudowne wspomnienia na długie,zimowe wieczory.
 - dla Ciebie byłby prawie raj.Było mnóstwo ogrodowych i troszeczkę tylko doniczkowców,ale okazy wspaniałe . Dziewczyny przesympatyczne - cudowne wspomnienia na długie,zimowe wieczory. - często o Tobie myślę . Mam nadzieję , że spotkanie z przyjaciółmi było udane . Też liczę na kolejme spotkanie .
 - często o Tobie myślę . Mam nadzieję , że spotkanie z przyjaciółmi było udane . Też liczę na kolejme spotkanie . - nie należy zazdrościć , trzeba przyjechać - kolejna wystawa w maju ?
  - nie należy zazdrościć , trzeba przyjechać - kolejna wystawa w maju ? - tak , odległość często bywa przeszkodą .
  - tak , odległość często bywa przeszkodą . - a wiesz,że zachowałam się jak oferma , nie mam ani jednego zdjęcia dziewczynek , jest kawałek łydki Iwonki .
 - a wiesz,że zachowałam się jak oferma , nie mam ani jednego zdjęcia dziewczynek , jest kawałek łydki Iwonki . - kawał świata od Ciebie trzeba przejechać . Ty , to coś w rodzaju wystawy , masz pewnie na codzień?
  - kawał świata od Ciebie trzeba przejechać . Ty , to coś w rodzaju wystawy , masz pewnie na codzień? - Justynko , bardzo chętnie się z Tobą zobaczę , z ciastkiem niekoniecznie ale kawa - z przyjemnością .
  - Justynko , bardzo chętnie się z Tobą zobaczę , z ciastkiem niekoniecznie ale kawa - z przyjemnością . - umawiałyśmy się publicznie . Nawet się rozglądałam czy nie zobaczę kogoś z forum kto ma zdjęcie w avatarze . Podejrzewałam dwie osoby i faktycznie były z forum lecz innego.
  - umawiałyśmy się publicznie . Nawet się rozglądałam czy nie zobaczę kogoś z forum kto ma zdjęcie w avatarze . Podejrzewałam dwie osoby i faktycznie były z forum lecz innego.

dziś ledwo piątek, co prawda na wykończeniu ale do niedzieli daleko... na szczęście
 dziś ledwo piątek, co prawda na wykończeniu ale do niedzieli daleko... na szczęście   bo przecież to wolne od pracy
 bo przecież to wolne od pracy   no więc cierpliwie czekałam to i poczekam jeszcze na fotki, mam nadzieję, że armagedon doniczkowy ogarnęłaś już (jak w tym dowcipie - ogarnęłaś kuwetę
 no więc cierpliwie czekałam to i poczekam jeszcze na fotki, mam nadzieję, że armagedon doniczkowy ogarnęłaś już (jak w tym dowcipie - ogarnęłaś kuwetę   ) i będziesz częstszym gościem na forum bo ja tu stęskniłam się
 ) i będziesz częstszym gościem na forum bo ja tu stęskniłam się   

Człowiek wyjedzie na wakacje i nie wie za co si ewziąć po powrocie. Nawet u siebie nie mam czasu obcykać kwiatuszków
 Człowiek wyjedzie na wakacje i nie wie za co si ewziąć po powrocie. Nawet u siebie nie mam czasu obcykać kwiatuszków