Wszystkim Wam dziękuję za odwiedziny i życzenia zdrowia
Julitko dziękuję a co do nazwy to Agita już Ci odpowiedziała
Agnieszko wspaniale, że i u Ciebie rośnie pędzik na phal. parishii - będziemy mogły porównać swoje doświadczenia
Regino jak dawno Cię nie było

a co do kawy wśród storczyków to miałam zaplanowany wyjazd, lecz wbrew pozorom jeszcze nie w tropiki. Jestem pewna, że gdybym do Ciebie wpadła na kawkę to także mogę się spodziewać takiej scenerii

Masdevallie zaczęły wspaniale przyrastać w nowe listki, lecz jak dotąd żaden pędzik jeszcze się nie pojawił. Nie mogę być zdziwiona, ponieważ większość było dzielonych i muszą to odchorować. Dziękuję Ci za odwiedziny i życzenia
Darku dziękuję :P
Justynko kwiatek pół-miniaturki jest sporo większy od equestrisa lecz ma bardzo ciekawe płatki: ostro zakończone. Im dłużej kwitnie - tym bardziej mi się podoba, choć za różowymi nie przepadam
Justynko Arletko
Asiu cieszę się, że spodobał Ci się peloric - to także jeden z moich ulubionych. Ma niesamowite woskowe kwiaty o bardzo ciekawym kolorze no i kwitnie baaardzo długo :P Dziękuję Ci za życzenia
Marku bardzo Ci dziękuję

Cieszę się, że podobają Ci się moje kwitnące, a co do pół-miniaturki to poniżej zdjęcie z większą ilością kwiatuszków
Kingo Basiu
Ponieważ dziś udało mi się znów zrobić kilka fotek - mała aktualizacja :
Moje Mini Marki
Pół-miniaturka rozwinęła kolejne kwiaty
Cymbidium i jego pęd
Oraz nowa psb na
Bulbophyllum echinolabium
Niestety nie mam wielu kwitnień, a i te są niezbyt obfite - rozumiem, że nie powinnam oczekiwać nie wiadomo jakich efektów w tym sezonie, ale mam nadzieję, że przyszły będzie lepszy. Większość storczyków ruszyła mocno do przodu z nowymi przyrostami i psb. Nie mogę doczekać się już wiosny kiedy będę mogła przenieść je na balkon.
Pozdrawiam serdecznie