Ogród Agnieszki
- aage
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Agnieszki
Dziękuje Gosiu, jesteś kochana 
Aage,oto i jestem 
Podoba mi się u Ciebie,tak przytulnie .
Widać ogrom pracy wykonany ,oczko wodne maleńkie ale bardzo sympatyczne.
Będę zaglądać częściej.
Podoba mi się u Ciebie,tak przytulnie .
Widać ogrom pracy wykonany ,oczko wodne maleńkie ale bardzo sympatyczne.
Będę zaglądać częściej.
Słonecznie pozdrawiam.Lucyna
Ogród ciągle błądzących właścicieli zaprasza:)
Ogród ciągle błądzących właścicieli zaprasza:)
- aage

Lucynko dziękuje za odwiedziny
milutki mi, że ci się u mnie podoba. Za miłe słowa
Zapraszam częściej 
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Agnieszko aż wstyd przyznać ale jestem pierwszy raz w Twoim ogrodzie .
Jestem pełna uznania za wkład pracy jaki wkładasz w powstanie tego małego raju.
Twoje oczko bardzo mi się podoba , ja też mam takie z malej formy , mam mało miejsca no i postawiłam go na szambie wiec jest troszkę na podwyższonym terenie , tak że mam jeszcze mały skalniaczek , też wiem że nie podoba się to dużo osobom , ale to mój ogród i moje oczko , mogłam mieć takie albo wcale wybrałam oczko .
Pozdrawiam Genia
Jestem pełna uznania za wkład pracy jaki wkładasz w powstanie tego małego raju.
Twoje oczko bardzo mi się podoba , ja też mam takie z malej formy , mam mało miejsca no i postawiłam go na szambie wiec jest troszkę na podwyższonym terenie , tak że mam jeszcze mały skalniaczek , też wiem że nie podoba się to dużo osobom , ale to mój ogród i moje oczko , mogłam mieć takie albo wcale wybrałam oczko .
Pozdrawiam Genia
- aage

Geniu witam serdecznie w moich skromnych progach. Oczka mam takie jakie sobie wymarzyłam i takie na jakie pozwala mi mój ogród.
Najważniejsze, że NAm się podoba i sprawa nam wiele frajdy i satysfakcji że zrobiliśmy to własnymi rękami i jeszcze według własnej koncepcji, pomysłu. Widziałam w twoim wątku oczko i też mi się podoba. Każdy pomysł jest fajny byle był własny a nie tak jak napisał Pan na początku mojego wątku- że moje oczko to przykład jak nie powinno wyglądać oczko. Serdecznie Cię pozdrawiam i zapraszam ponownie do swojego ogrodu 
- karina1
- 1000p

- Od: 19 sty 2010, o 12:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Rzeczywiście Paweł nieźle Cię pojechał
ale się nie przejmuj,bo to że on ma większe pojęcie i doświadczenie nie upoważnia go do tego aby tak zaraz mocno krytykować młodego ogrodnika
nie przejmuj się tym
ogród ma się podobać właścicielowi
Paweł WYLUZUJ trochę 
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
- aage

Karino jesteś kochana, dziękuje za miłe słowa
Ja też jestem tego zdania co ty...ogórd ma się podobac właścicielowi 
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Agnieszko, gratuluję
Planujecie podróż poślubną? W Europie będzie już po sezonie, można taniej pojechać w jakieś miłe miejsce
Miło mi, że czytasz Afrykę i dziękuję za pochlebne recenzje
Dalszy ciąg po wakacjach.
Miło mi, że czytasz Afrykę i dziękuję za pochlebne recenzje
- aage

Moniu sama nie wiem co z podróżą poślubną- nie wiem jak będzie z kasą a co Ty byś mi proponowała? Jaki kraj?? Ty jesteś obeznaną podróżniczką:)
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Aguś, szczerze- wolałabym pojechać w podróż niż mieć wesele... Rozumiem jednak, że to Rodzice organizują i z reguły nie da się tej imprezy ominąć. Oczywiście można byłoby pojechać do Wenecji czy Paryża, ale na taką okazję sugerowałabym jakieś malownicze cieplejsze zakątki. Mnie z własnymi miłosnymi uniesieniami bujnej młodości
najbardziej kojarzy się Andaluzja, Toskania, Korfu i oczywiście południe Francji. Każde z tych miejsc mogę polecić z czystym sumieniem, a o tej porze roku można znaleźć niedrogo pokój. Nie lubię i rzadko korzystam z biur podróży, ale na Korfu warto wykupić pobyt z przelotem i wyżywieniem. Po Europie lubię poruszać się samochodem, można dużo ciekawych rzeczy zobaczyć po drodze i jest się niezależnym. Wynajęcie samochodu na miejscu to dodatkowe koszty. Cudna jest też Chorwacja, ale tam jeździłam już z dzieckiem, więc patrzyłam na nią zupełnie innymi oczami. Niemniej w Opatiji było mnóstwo zakochanych, a mało rodzin z dziećmi 
- aage

Moniu dziękuje Ci za rady
. Też zastanawiałam się nad Chorwacją ale tym czasie biura podróży nie oferują już tam wycieczek. Nie wiem czy ze względu na temperatura, która tam
panuje? O Korfu nawet nie pomyślałam, a widzę że jednak to mój błąd. Chciałabym pojechać w jakieś ciepłe zakątki. Sama nie wiem jest tyle miejsc. Na razie ten temat odłożyłam na później, bo nie wiem czy na to jeszcze starczy Nam kasy. Zawsze można zamówić jaką ofertę last minute 
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Agnieszko ja też podziwiam Twój ogródek i potwierdzę - jest Twój i Ty musisz go czuć, a zmieniać będzie go naprawdę przez lata. Naturalnym jest, że pojawiają się coraz to nowe odmiany roślin, gdzieś zobaczymy jakąś nowinkę i już chcemy ba musimy mieć tak samo, jednak po pewnym przemyśleniu tam było fajnie ale u nas to wygląda bez efektu, tak będzie wiele razy, znam to...........aż za dobrze! ale taka jest nasza uroda
Bardzo ładny jest ten Twój basenik, świetnie radzisz, tak trzymaj!
Posłuchaj Moniczki ma rację zamiast wesela to wybierz podróż doradzam Francję.
pozdrawiam
Bardzo ładny jest ten Twój basenik, świetnie radzisz, tak trzymaj!
Posłuchaj Moniczki ma rację zamiast wesela to wybierz podróż doradzam Francję.
pozdrawiam
-
elsi

- Od: 17 sty 2009, o 17:26
Zawsze możecie też pieniądze z prezentów przeznaczyć na podróż.
Wspólne - miłe wspomnienia są ogromnie ważne, spajają związek.
Praktyczne zakupy, sprzęty do domu itp można kupić nawet na raty,
czasem trzeba zdecydować się na mniej praktyczny wydatek.
Musi to jednak być wasza wspólna decyzja.
Moje dzieci dostały taki właśnie, mało praktyczny prezent
Wspólne - miłe wspomnienia są ogromnie ważne, spajają związek.
Praktyczne zakupy, sprzęty do domu itp można kupić nawet na raty,
czasem trzeba zdecydować się na mniej praktyczny wydatek.
Musi to jednak być wasza wspólna decyzja.
Moje dzieci dostały taki właśnie, mało praktyczny prezent
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
- aage

Tara jeśli chodzi o nasadzenie i podejrzenie gdzieś u kogoś czegoś- nigdy nie wyjdzie tak jak u kogoś i np w ogóle to się nie sprawdzi u Nas. Ja jak już coś podpatrzę to głównie to co koło czego ładnie rośnie i wygląda. Nigdy nie kopiuje bo to według mnie nie ma sensu żadno się sprawdza
Co do podróży- hmm zobaczymy jak to będzie ale wesele musi być
:)
Elu podróż za kasę zebraną na weselu to jest myśl- też o tym Myśliśmy. Zobaczmy jak to wyjdzie w praktyce. Ale jestem tego zdania co ty. Rzeczy materialne można kupić np na raty. Podróż spaja związek. Nowe miejsce - cementuje relacje
wiem coś o tym. Dziękuje że zaglądasz do mnie
Edytko przepraszam za brak zdjęć. Wiem, że mam zaległości w fotkach. Niestety w piątek miałam gościa. W sobotę pojechaliśmy na zaległy dzień ojca. W niedzieję przyjechali do Nas rodzine. Sadziłam roślinki wodne, które dostałam od Orinoko. Niestety i w tym tygodniu nie wiem czy dam radę coś wkleić. Będę cały tydzień u mamy- a więc dostęp do komputera będę miała tylko w pracy i zaległych fotek nie wkleję
Mam nadzieję, że cierpliwie poczekacie.
Buziaczki dla Was
Elu podróż za kasę zebraną na weselu to jest myśl- też o tym Myśliśmy. Zobaczmy jak to wyjdzie w praktyce. Ale jestem tego zdania co ty. Rzeczy materialne można kupić np na raty. Podróż spaja związek. Nowe miejsce - cementuje relacje
Edytko przepraszam za brak zdjęć. Wiem, że mam zaległości w fotkach. Niestety w piątek miałam gościa. W sobotę pojechaliśmy na zaległy dzień ojca. W niedzieję przyjechali do Nas rodzine. Sadziłam roślinki wodne, które dostałam od Orinoko. Niestety i w tym tygodniu nie wiem czy dam radę coś wkleić. Będę cały tydzień u mamy- a więc dostęp do komputera będę miała tylko w pracy i zaległych fotek nie wkleję
Buziaczki dla Was