Kondzio ,myślę,że w główce kupić jest pewniej,wiesz przynajmniej ,że nie będziesz miał pomieszanych odmian....głowka ząbku to główka ząbku
 Kondzio ,myślę,że w główce kupić jest pewniej,wiesz przynajmniej ,że nie będziesz miał pomieszanych odmian....głowka ząbku to główka ząbku  Przynajmniej ja ,gdybym miala wybór ,kupila bym w główce
 Przynajmniej ja ,gdybym miala wybór ,kupila bym w główce  
 Asia

Kondzio ,myślę,że w główce kupić jest pewniej,wiesz przynajmniej ,że nie będziesz miał pomieszanych odmian....głowka ząbku to główka ząbku
 Kondzio ,myślę,że w główce kupić jest pewniej,wiesz przynajmniej ,że nie będziesz miał pomieszanych odmian....głowka ząbku to główka ząbku  Przynajmniej ja ,gdybym miala wybór ,kupila bym w główce
 Przynajmniej ja ,gdybym miala wybór ,kupila bym w główce  

chyba JARUS najlepsza
 chyba JARUS najlepsza 

Nadmieniam,że czosnek wyrwałem w dniu 28 maja b.r. a sadziłem go na jesieni. I teraz! NIE WIEM?? RWAĆ czy WIĄZAĆ?? Za wszystkie porady serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
 Nadmieniam,że czosnek wyrwałem w dniu 28 maja b.r. a sadziłem go na jesieni. I teraz! NIE WIEM?? RWAĆ czy WIĄZAĆ?? Za wszystkie porady serdecznie dziękuję i pozdrawiam.

- leży sobie biedak wyrwany z gruntu i czeka na zasuszenie
 - leży sobie biedak wyrwany z gruntu i czeka na zasuszenie  

Edyto! NIE "ZMASAKROWAŁ" tylko degustował.Po pierwsze miałem smak na czosnek i go sobie zjadłem.Po drugie chciałem się pochwalić jaki już mi urósł.Po trzecie mam go na tyle ,że mogę sobie pozwolić na chwilkę szaleństwa.Pozdrawiam serdecznie.esony1 pisze: Comcia tu nie ma już co podlewać i zasilać- leży sobie biedak wyrwany z gruntu i czeka na zasuszenie
i zastanawiam się ? po coś ten czosnek tak "zmasakrował" ???

??? I po co była ta agresywnośćesony1 pisze:i wszystko stało się jasne...