Ogród - mój azyl - JolantaG cz.3
- Ania Kropelka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A szkoda prawda - bo mówię wam jak ją zobaczyłam to dech mi zaparło. Widać trochę po zdjęciu - jakie na mnie zrobiła wrażenie - bo aż mi się ręce trzęsły z podniecenia 
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- JolantaG

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kalendarz biodynamiczny na kolejne dni

http://ww6.tvp.pl/4915,20090803922778.strona
ANIU ,dziękuje .
IWA ,nie tylko ciebie oczarowała ta budleja .Szkoda ,że nie może rosnąć w naszym klimacie .

http://ww6.tvp.pl/4915,20090803922778.strona
ANIU ,dziękuje .
IWA ,nie tylko ciebie oczarowała ta budleja .Szkoda ,że nie może rosnąć w naszym klimacie .
- JolantaG

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wydawało mi się ,że miejsca ubywa w zastraszającym tempie ,ale po wizycie w jednym forumowym ogrodzie, na żywo ,wygląda na to, że wolne miejsce ,nigdy mi się nie skończy .Zawsze coś jeszcze się uda, gdzieś wcisnąć .tulipanka pisze:Jolu, cudne roślinki pokazujesz - czerwony nachyłek, jeżówka, dwukolorowa dalia ... niespotykane.
Z zakupami nadal szalejesz, to tak jak i ja :P Dużo masz jeszcze miejsca do obsadzenia?
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
JOLU dawno mnie u Ciebie nie było ,więc teraz musiałam troszeczkę cofnąć się do tyłu ,żeby wszystko nadrobić . Wciąż dokupujesz roślinki i to takie extra . Lilijki bombowe ,czerwony nachyłek i lobelie bylinowe. Jeszcze się z takimi nie spotkałam . Gości zawsze pełno rojno i gwarno . Miłego wieczoru i dziękuję za odwiedziny .