Do klonów nie mam chyba ręki, dwa japońskie nie przetrwały nawet roku, po wizycie u Ciebie do trzech razy sztuka
Kłodzki ogród
Re: Kłodzki ogród
Jakub
Do klonów nie mam chyba ręki, dwa japońskie nie przetrwały nawet roku, po wizycie u Ciebie do trzech razy sztuka
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zdjęcia dech zapierają, przepiękne te jesienne kolory, ciekawa jestem jak to u mnie wygląda, bo w niedzielę większość liści było zielonych
nawet sumak 
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- nocny_drwal
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lip 2009, o 09:56
- Kontakt:
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Och
to są dopiero kolory jesieni

Oj! aż razi w oczy ta świetlistośc kolorów! Mój klon wczoraj zgubił wszystkie liście. Jeszcze przedwczoraj stał mężnie w kolorach, a po nocnych chłodach...ciach- i tylko kilka listków na szczycie sie ostało. Tak więc już zmierzch jesieni u mnie...
- iwa27
- 1000p

A u mnie wszystkie liście stracił już winobluszcz - czy to normalne??
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- Abrimaal
- 200p

- Od: 16 maja 2008, o 20:11
- Kontakt:
Nagła zmiana temperatury. Mój podobnie, nawet nie przebarwił się.iwa27 pisze:A u mnie wszystkie liście stracił już winobluszcz - czy to normalne??
- 100krotka

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
Ooooooogień.....
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
I u mnie- same badylki zostały...
- nocny_drwal

- Od: 16 lip 2009, o 09:56
- Kontakt:
A mnie grypa dopadła i zamiast robić zdjęcia i sadzić podkładki do doniczek, to leżę i "zdycham" ;:104 I tylko obserwuję jak dosłownie w ciągu jednej nocy potrafią wszystkie liście z drzewa oblecieć. Wiele więcej jesiennych zdjęć już nie zrobię w tym roku 
mój ogród
pozdrawiam, Jakub
pozdrawiam, Jakub
Kuba,
odpoczywaj i pij ciepłą herbatkę z sokiem malinowym, cytrynką i miodem. No i zdrowiej szybko. Może się jeszcze trochę ociepli, bo u mnie już druga noc z mrozem. Krajobraz coraz bardziej zimowy, zwłaszcza rano.
odpoczywaj i pij ciepłą herbatkę z sokiem malinowym, cytrynką i miodem. No i zdrowiej szybko. Może się jeszcze trochę ociepli, bo u mnie już druga noc z mrozem. Krajobraz coraz bardziej zimowy, zwłaszcza rano.
Zdrowiej Jakubie, a póżniej można zrobić zdjęcia dywanom pięknych jesiennych liści na trawnikach. A i nagie gałązki wielu krzewów też są ozdobne.
Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
- iwa27
- 1000p

Mnie też dopadło, wię cię rozumię. Dużo snu, sen najlepszym lekarstwem 
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
-
maciek-m74
- 0p - Nowonarodzony

- Od: 2 sty 2009, o 11:39
Witaj Drwalu!
I ja życzę zdrowia! Pogoda rzeczywiście marna i sprzyja przeziębieniom. Ale przy takiej pogodzie z przyjemnością "odwiedza" się rozsiane po kraju ogrody. Do Twojego trafiłam dzięki niezwykłemu nickowi! Jest super!
Jak wszystkich, którzy do Ciebie trafili, zauroczył mnie kącik pod drzewem. Nie omieszkam go na wiosnę perfidnie skopiować. Ale najbardziej zelektryzowała mnie informacja o klonach. Jesień i zimę postanowiłam przeznaczyć na poszukiwania drzew i krzewów ładnie przebarwiających się jesienią. Mojej leśna część ogrodu zaczyna nabierać "kształtu", ale brak jej koloru. I jak na zamówienie trafiam na Twój wątek. Czy istnieje możliwość zaklepania kilku sztuk? Bo chyba teraz jest już za późno na takie kombinacje?
Serdecznie pozdrawiam
Elżbieta
I ja życzę zdrowia! Pogoda rzeczywiście marna i sprzyja przeziębieniom. Ale przy takiej pogodzie z przyjemnością "odwiedza" się rozsiane po kraju ogrody. Do Twojego trafiłam dzięki niezwykłemu nickowi! Jest super!
Jak wszystkich, którzy do Ciebie trafili, zauroczył mnie kącik pod drzewem. Nie omieszkam go na wiosnę perfidnie skopiować. Ale najbardziej zelektryzowała mnie informacja o klonach. Jesień i zimę postanowiłam przeznaczyć na poszukiwania drzew i krzewów ładnie przebarwiających się jesienią. Mojej leśna część ogrodu zaczyna nabierać "kształtu", ale brak jej koloru. I jak na zamówienie trafiam na Twój wątek. Czy istnieje możliwość zaklepania kilku sztuk? Bo chyba teraz jest już za późno na takie kombinacje?
Serdecznie pozdrawiam
Elżbieta