Mam podobna i chciałabym ja zidentyfikowac
Z kwiatowego dworku "M & M" cz.2
- maria5
- 1000p

- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Monisiu cieszę się że już wróciłaś, to ja od razu mam do ciebie prośbę o ratunek bo coś zaczyna się dziać z moją azalią traci listki od góry i został jeden pęd bez listków , cały czas u nas padał deszcz ale i tak w przerwach pryskałam amistarem za to ten chory rododendron już wypuszcza zdrowe listki
Co robić poradź
Katarynkopo prostu zbieram i rozgniatam fuj
:x
Ewuśta hosta nie jest mała ale i nie olbrzymka taka średnia może dodam zdjęcie dla porównania

druga od dołu

Katarynkopo prostu zbieram i rozgniatam fuj
Ewuśta hosta nie jest mała ale i nie olbrzymka taka średnia może dodam zdjęcie dla porównania

druga od dołu
- maria5
- 1000p

- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Monia68 pisze:Marysiu, szczerze mówiąc nie mam pojęcia, nigdy nie widziałam, żeby azalie traciły liścieCzy możesz zrobić zdjęcie? Może coś je podjada? Dobrze byłoby opryskać owadofosem lub mospilanem.

Monisiu myślę , że to nie robaki , brązowieją liście najpierw młode i opadają
Ewuś wklej swoją hostę to porównamy moja też jeszcze nie kwitła i dopiero ma zamiar
Agnieszko dziękuję ale czy ona jest pnąca
Jolu już jedna zamówiona z cebul się nie zgadzała u ciebie była Golden Tiara a u mnie American Dream , na pewno już niektóre są zupełnie inne a mają tę samą nazwę też muszę wyprostować ale na razie ciężko je nazwać prawidłowo bo są za małe. A ty też mogłabyś swoje wklejać może ktoś rozpozna swoją, jest nas już sporo a ty masz pewnie większą kolekcję od mojej
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marysiu. Masz powalającą kolekcję host. Przepiękne. Miłej niedzieli życzę.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki