Kolorowy ogród Geni cz.5
Kolorowy ogród Geni - 2009r - cz.3
Geniu;Miałaś rację,dość dużo musiałem przejrzeć i można oczopląsu dostać od rodzaju i kolorów roślin i kwiatów.Ważne,że Masz teraz to wszystko na wyciągnięcie ręki,bo do Rogówka to już jest wyprawa.Jednak zdecydowałaś się na oczko i nawet są mieszkańcy,idzie Ci to piorunem.Teraz będę częściej podziwiał Twój piękny świat kwiatów.Mam duże zaległości,próbuję nadrabiać.Serdecznie Pozdrawiam.Ryszard
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kolorowy ogród Geni - 2009r - cz.3
Witaj Ryśku masz rację jak ja się już na coś zdecyduje to trwa krótko . Zdecydowana ze mnie kobieta. Masz rację na miejscu ogród to coś wspaniałego wszystko w domu można zrobić i ogród też zadbany . Bardzo się cieszę że będziesz częstym gościem w moim ogrodzie .Zapraszamrydnor pisze:Geniu;Miałaś rację,dość dużo musiałem przejrzeć i można oczopląsu dostać od rodzaju i kolorów roślin i kwiatów.Ważne,że Masz teraz to wszystko na wyciągnięcie ręki,bo do Rogówka to już jest wyprawa.Jednak zdecydowałaś się na oczko i nawet są mieszkańcy,idzie Ci to piorunem.Teraz będę częściej podziwiał Twój piękny świat kwiatów.Mam duże zaległości,próbuję nadrabiać.Serdecznie Pozdrawiam.Ryszard
- e-genia

U mnie dość ładnie weszły wszystkie roślinki ,a jeszcze zapomniałam o przypołudnikach i jak na razie wyglądają dobrze .jollla500 pisze:Gieniu ja też posiałam te nasionka, aksamitki wzeszły ślicznie, lewkonie zaledwie chyba pięć a kapusta ozdobna wyszła z ziemi jako pierwsza ale co z tegoe-genia pisze: Ja posiałam aksamitki ,lewkonie i kapustę ozdobną.zeżarły ją ślimaki
Genia
- e-genia

http://images37.fotosik.pl/110/05a082612ba890bdmed.jpg[/img]

Kończę muszę iść spać bo rano ruszam do Olsztyna na spotkanie z tiją

[/url]