Za oknem ciemna noc, a niedawno czekałam jak się ściemni i pójdę zamknąć kurnik. w nocy przesuwamy zegarki i jutro to już po 16 będzie ciemno

Wiało u mnie, że głowę chciało urwać i wszystko fruwało więc dzień spędzony w zaciszu domowym. Dalej przebierałam w nasionach
Witaj
Tereniu 
pamiętam tylko, że chciałam rodzynka peruwiańskiego ale okazało się że ja go nam i zostawiłam owocki na nasiona. Trzeba go bardzo wcześnie siać, bo niektóre rośliny nie zdążyły dojrzeć, a dostałam je

Czy coś jeszcze nie pamiętam i nie przypominam sobie żebyś ode mnie chciała jakieś nasiona...było coś?
Pomocnik w ogrodzie

to jak najbardziej trzeba wykorzystać

pozdrów swojego pomocnika
Słonecznej niedzieli chociaż wietrzna będzie bo niebo po zachodzie płonęło!
Jadziu nie mam akacji i widzę że większość liści tej nocy spadła, pewnie po wczorajszym minusie
Ma to dobra stronę, bo widzę z okna horyzont
Hej
Jureczku!
Widzisz co kupuję? Po tym jak straciłam Oditty kupuję wszędzie na zapas i u Motyczkowej Marysi i w LM wszystko po 1 szt. a jego 2

i mam nadzieję że się rozrośnie

Po grzyby muszę do makro, bo już nie ma nadziei na jakiej zbiory
Lucynko tu masz zasady AWN
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=63&t=97475 , bo o tym pisałam.
Ja też mam nasion i starych i nowe i z przerażeniem stwierdzam że dopiero zacznę dostawać od znajomych i szukać po portalach i żeby wysiac to co mam musiałam mieć drugie tyle areału

Ciepła na miarę listopada i słońca, bo jeszcze mamy jesienny krajobrazy o wspaniałej barwie
Misiu kto Ci powiedział, że nie? dawaj go
Miło że pokonałaś oprogramowanie i wróciłaś na łono FO
Jak Ci duje to liście klonów masz wokół domu

Nasiona są złośliwe i często pokazują się po okresie siania, ale wiele z nich ma przedłużoną żywotność i warto posiać żeby się przekonać
Bożenko ale dzięki temu że wieje to nie leje, bo tego mam już dość
Takie niebo miałam też
Zaczynamy czas pogoni za odchodzącymi kwiatkami
Miłego wieczoru!