Iwonko bój się Boga
Beatko w zeszłym roku podpędzałam dalie ale mi padły po majowych mrozach i musiały starować od nowa postanowiłam dawać od razu do gruntu jak ich miłośnik man211, który mi je sprzedał. Przechowały się jednak tragicznie więc nie mam wielkiej nadzieji.
Grażynko mój kot ma coś z węchem poknocone bo jest po grypie kociej i czasem nie czuje kawałka mięsa pod nosem
Helen dlatego posadziłam je do donicy
Reniu wymienię część na inne chcesz?
Helenko jednak nie taki pożyteczny ten pluskwiak a wczoraj przyłapałam kolejnego o innym kolorze-makabra bedę miała co jeść latem z moich krzaczków?
Jadziu dzięki za link o pluskwiakach i jednak szkodnik trzeba go
Ewciu majowa moja klapsa też ma juz trzy lata i dostała obornik a chudziutka taka musiałabym pogrzebać w korzeniach czy nie ma pędraków chrząszcza majowego ale czy tak sie robi nie wiem - może mi póżniej całkiem padnie.
Aniu i Aniu,Reniu, Marysiu dzięki a Sonia rozpoczyna dzień głaskaniem i drapaniem tak samo jak kot spróbowałabyś ominąć ten rytuał
Pokaże Wam róże które dostałam teraz na wiosne od Ewy i które nie potrafia jakoś ruszyć z miejsca kilka z Was jest ekspertkami i może cos poradzą czym podsypać polać. Dostały fajna ziemię i garść maczki kostnej pod korzenie.Mam je kilka tygodni
][/url]